Χανιά | Χάρισαν χριστουγεννιάτικη μαγεία οι μικροί πρωταγωνιστές των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας | Photos

χανιά-χάρισαν-χριστουγεννιάτικη-μαγ-970647

Όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια «ξύπνησε» η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας-ΚΔΑΠ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης.

Με τίτλο «Μαγεία Χριστουγέννων» παιδιά, στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΔΟΚΟΙΠΠ Χανίωνμας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων και μέσα από τα χαμόγελα και τα παιχνίδια τους, έδωσαν ένα παραμυθένιο «χρώμα» στις γιορτές μας, με τα ξωτικά, τον Σκρουτζ κ.α χριστουγεννιάτικες μορφές.Η αυλαία άνοιξε με τον χαιρετισμό της Αντιδημάρχου Χανίων, αρμόδιας για θέματα κοινωνικής πολιτικής Ελένης Ζρβουδάκη, η οποία μαζί με τις ευχές που μοίρασε στους παρευρισκομένους για καλά Χριστούγεννα, έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, να μας ταξιδέψουν στον όμορφο κόσμο τους.

Στη συνέχεια στη σκηνή παρουσιάστηκε το χορευτικό των παιδιών του ΚΔΑΠ Παλιάς Πόλης και ακολούθησε το Χριστουγεννιάτικο δρώμενο “Ελατάκια το Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Αγ. Ιωάννη.

Η Παιδική Χορωδία του ΔΟΚΟΙΠΠ στην οποία συμμετείχαν παιδιά από όλα τα Παιδικά Κέντρα, έκανε το ντεμπούτο της και μας χάρισε όμορφες “Χριστουγεννιάτικες μελωδίες”.

Το Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Νέας Χώρας παρουσίασε την θεατρική παράσταση “Σκρούτζ- Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία”, το ΚΔΑΠ Παλιάς Πόλης κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου για το χορευτικό “Christmas Dance» και η αυλαία έπεσε με τις μελωδίες και τα τραγούδια της Παιδικής Χορωδία του ΔΟΚΟΙΠΠ.Από την Χριστουγεννιάτικη φυσικά εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Άη Βασίλης, ο οποίος πρόσφερε δώρα και αγάπη στα παιδιά, που ξεφάντωσαν με την καρδιά τους σε σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο πάρτι. zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook