Χανιά | Χαλασμός με τα τουριστικά λεωφορεία στην Πλουμιδάκη – Δεν χωρούσαν πουθενά | Photos

χανιά-χαλασμός-με-τα-τουριστικά-λεωφο-1278761

Χαοτική ήταν η κατάσταση την Τρίτη στην οδό Πλουμιδάκη, με πλήθος τουριστικών λεωφορείων να καταφτάνουν στο σημείο και, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε επαγγελματίας που διατηρεί επιχείρηση στην οδό Τζανακάκη, τα λεωφορεία έκλειναν κάποια στιγμή ακόμα και τη στάση του αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκεται έξω από το Πολεμικό Μουσείο.

Ταυτόχρονα, η επαγγελματίας διαμαρτύρεται και για τις θέσεις πάρκινγκ που έχουν καταργηθεί με τη μεταφορά των τουριστικών λεωφορείων στην Πλουμιδάκη, υποστηρίζοντας ότι το γεγονός αυτό δυσχέρανε την πρόσβαση πελατών στα καταστήματα που βρίσκονται στον δρόμο.

7 thoughts on “Χανιά | Χαλασμός με τα τουριστικά λεωφορεία στην Πλουμιδάκη – Δεν χωρούσαν πουθενά | Photos

  1. Δηλαδή η επαγγελματίας τη θέλει? Να παρκάρουν παντού αυτοκίνητα να μην μπορούμε να περάσουμε από πουθενά για να πιάνει αυτή κανένα πελάτη? Για να σοβαρευτούμε λίγο.

  2. Λογικό ήτανε να συμβεί…και που να γίνει όπως το 2019 να έχουμε τρεις κρουαζιέρες στη πόλη ταυτόχρονα…Κύριοι σοβαρευτείτε…Μία είναι η λύση, ολιγόλεπτη στάση στη Κοτζάμπαση να κατεβούν οι τουρίστες και πίσω στο πάρκινγκ πάνω από το Κρήτη.

  3. Η επαγγελματίας έχει δίκιο. όποιος δήθεν δεν το καταλαβαίνει είναι γιατί τον συμφέρει η κατάσταση αυτή. Παντού και για τα πάντα ο μόνιμος κανόνας για σας είναι το άρρωστο : Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ! Απορώ πως όταν συναντιέστε δεν φτύνετε ο ένας τον άλλο αντί για καλημέρα. !!!!!!!!!

  4. Μα τι λέτε …Δεν τα μάθατε? Από τα γκουντις μέχρι το φανάρι στο Έβερεστ ο δρόμος μετονομάστηκε σε οδός Κυριακάκη ( 07:30 – 09:00 κάθε πρωί)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook