Chania Bodytec: H ιδανική εναλλακτική για εντυπωσιακά γρήγορη και αποτελεσματική εκγύμναση με ασφάλεια!

chania-bodytec-h-ιδανική-εναλλακτική-για-εντυπωσι-1052558

Καλώς ήρθατε στην νέα γενιά γυμναστικής και σε έναν χώρο μετρά ήδη 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στα Χανιά. Εδώ θα βρείτε το αυθεντικό σύστημα προπόνησης miha bodytec, μια πρωτοποριακή καινοτομία στην εκγύμναση με ηλεκτρομυϊκή διέγερση.

Ιδιοκτήτης και Personal trainer στο Chania Bodytec, όπου απασχολούνται ακόμη δύο άτομα, ο γυμναστής Λευτέρης Θεοδωράκης, επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο σύστημα προπόνησης αποτελεί την ιδανική εναλλακτική για γρήγορη και αποτελεσματική εκγύμναση με ασφάλεια, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οριζόντια θέση (χωρίς άλλη άσκηση) ή με ενεργό τρόπο, δηλαδή με συμπληρωματικές ασκήσεις σε όρθια στάση ή ακόμη και δυναμικά μέσα από περίπλοκες κινήσεις.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει το miha bodytec, είναι τα μόλις 20’ που χρειάζεται να αφιερώσει ο ασκούμενος, 1-2 φορές την εβδομάδα και είναι πολύ απλό στη χρήση του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κανονίσεις τη συνεδρία και να έρθεις στο χώρο μας, λέει ο Λευτέρης Θεωδοράκης και επισημαίνει πως στόχος του είναι να εξακολουθήσει να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του, ως το μοναδικό πιστοποιημένο στούντιο εκγύμνασης στην πόλη με την μέθοδο προπόνησης Miha Bodytec.

Τονίζει επίσης ότι η μέθοδος απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18-99 ετών, καθώς όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να επιτύχουν ενδυνάμωση, απώλεια λίπους και βελτίωση των τυχόν μυοσκελετικών προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν. 

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 36 | T: 2821058576 & M: 6932760608

Facebook page https://www.facebook.com/Bodytec Chania

Instagram προφιλ https://instagram.com/chaniabodytec/

Website επιχείρησης www.chaniabodytec.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook