Χανιά | Αυξήθηκαν και πάλι οι καταλήψεις στα σχολεία

χανιά-αυξήθηκαν-και-πάλι-οι-καταλήψει-1113775

Αυξήθηκε και πάλι ο αριθμός των καταλήψεων στα σχολεία στα Χανιά μετά το χθεσινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (δείτε ΕΔΩ) και τις εξαγγελίες της υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως.

Αναλυτικά υπό κατάληψη βρίσκονται σήμερα τα σχολεία:

  • ΓΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου
  • 2ο ΓΕΛ Χανίων
  • 3ο ΓΕΛ Χανίων
  • 1ο ΕΠΑΛ Βρυσών
  • ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου

Υπενθυμίζεται ότι μερικά από τα αιτήματα των μαθητών που κάνουν καταλήψεις είναι η ανάγκη αύξησης του διδακτικού προσωπικού, καθώς και του προσωπικού καθαρισμού, όπως και η μείωση των μαθητών ανά τάξη.

“Η υπουργός δίνει κατάπτυστο μάθημα στους μαθητές. Δεν πρόκειται να δεχτούμε να απειλούνται οι μαθητές και να εκβιάζονται ότι θα κάνουν μάθημα τα Σαββατοκύριακα, ούτε και να γίνουμε οι εκπαιδευτικοί απεργοσπάστες.

Η υπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν το θάρρος να κοιτάξουν τα παιδιά κατάματα. Διεκδικούμε το αυτονόητο – ασφαλή πρόσβαση στη δια ζώσης εκπαίδευση μέσα στις τάξεις” δήλωσε στο χθεσινό συλαλλητήριο η κ. Μαρία Γαυγιωτάκη, μέλος ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων και μέλος Αγωνιστικής Συσπείρωσης.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Αυξήθηκαν και πάλι οι καταλήψεις στα σχολεία

  1. Mια χαρά, μάθημα έχουν να κάνουν από 10 Μαρτίου, ούτε συγχρονη έκαναν, γιατί ήταν του σατανά, αλλά ολοι skype φουλ στο μαύρο ιδιαίτερο, τώρα στηρίζουν τα αιτήματα των παιδιων , γιατί τα δικά τους παιδιά επίσης κάνουν ιδιαίτερα κ φροντιστήρια. Πείτε μου εσείς εάν υπάρχει παγκοσμίως, άλλος υπάλληλος να έχει βγάλει από το Μάρτιο ΄ένα 10χιλιαρο και να κάθεται και απο πάνω να έχει περισσότερο χρόνο για να κάνει και άλλες δουλειες?!? Έχει βρει ο νεο πασοκ ΣΥΡΙΖΑ τη πελατεία του τώρα και πληρώνουμε οι μακάκες του ιδιωτικού τομέα εκατοντάδες χιλιάδες για να κάθονται!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook