Χανιά | Αυτοψία Καλογερή σε έργα στους Μαχαίρους Αποκορώνου

χανιά-αυτοψία-καλογερή-σε-έργα-στους-μ-1762569

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή των Μαχαιρών του Δήμου Αποκορώνου, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Οι εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη αφορούν στην αντιστήριξη των πρανών και την προστασία έναντι βραχοπτώσεων σε δύο κοντινά τμήματα του επαρχιακού δρόμου Μαχαιρών – Ραμνής πλησίον του οικισμού των Μαχαιρών, και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο πρώτο τμήμα είναι σε τελική φάση οι εργασίες τοποθέτησης των αγκυρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί τα πλέγματα προστασίας και οι φράκτες ανάσχεσης βραχοπτώσεων.

Στο δεύτερο τμήμα οι εργασίες τοποθέτησης πλέγματος προστασίας, αγκυρίων και φρακτών ανάσχεσης βραχοπτώσεων είναι σε τελικό στάδιο και ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας. Η ασφαλτόστρωση και η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε θα δοθεί το οδικό τμήμα σε κυκλοφορία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook