Χανιά | Αυτόν τον λάκκο ποιος θα τον κλείσει; | Photos

χανιά-αυτόν-τον-λάκκο-ποιος-θα-τον-κλε-1231051

Σε σημείο απελπισίας έχει φτάσει Χανιώτισσα κάτοικος Καλυβών, καθώς μια διαρροή νερού που παρουσιάστηκε έξω από το σπίτι της πριν μήνες δεν έχει ακόμα επισκευαστεί, ενώ στο σημείο πλέον υπάρχει και ένας λάκκος, στον οποίο πρόσφατα κόλλησε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο σωλήνας έχει σπάσει κάτω από τον δρόμο, στην περιοχή της Κορφής, πάνω από τις Καλύβες, πριν από 7 μήνες περίπου και από τότε έχει απευθυνθεί σε κάθε πιθανή υπηρεσία, χωρίς το πρόβλημα να λυθεί. Ο λάκκος με τα νερά… ζει και βασιλεύει, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το νερό και ο σωλήνας που έχει σπάσει, δεν είναι για πόσιμο νερό και δεν εμπλέκεται ο δήμος, ούτε και ο ΤΟΕΒ Αποκορώνου.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον ΟΑΚ, ο οποίος είναι αρμόδιος για το νερό της άρδευσης.

Σύμφωνα με τον ΟΑΚ, πρόκειται πράγματi για αρδευτικό νερό, ο σωλήνας όμως ανήκει σε ιδιώτη και βρίσκεται μετά το υδρόμετρο. Όπως είπε ο προϊστάμενος Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων, Ευτύχης Δασκαλάκης, δεν υπάρχει δίκτυο του ΟΑΚ στο σημείο, αλλά υπάρχει μόνο λαστιχένιος σωλήνας που μεταφέρει νερό προς το χωράφι κάποιου ιδιώτη, τον οποίο έχει τοποθετήσει ο ίδιος ο ιδιώτης.

Όσο για τον λάκκο, ο ΟΑΚ υποστηρίζει πως άνοιξε με παρέμβαση του δήμου Αποκορώνου, ο οποίος είχε παρεμβεί για τη βλάβη, αλλά όταν είδε πως δεν πρόκειται για εγκατάσταση της αρμοδιότητάς του, σταμάτησε τις όποιες εργασίες.

Κοινώς, θα πρέπει να ασχοληθεί με το ζήτημα ο ίδιος ο ιδιώτης. Ο οποίος αγνοείται προς το παρόν.

Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη, ο ΟΑΚ θα προχωρήσει άμεσα σε έλεγχο για να εντοπίσει ποιος ακριβώς είναι ο ιδιώτης και να τον ενημερώσει για το πρόβλημα. Η διαδικασία, όπως δήλωσε στο zarpanews.gr, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, μήπως κάποιος να έρθει να κλείσει και τον λάκκο;zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αυτόν τον λάκκο ποιος θα τον κλείσει; | Photos

  1. Δεν σας βρίσκει κανείς, σας έφτιαξαν πισίνα και είστε όλο παράπονα! Άσε που μπορείς να το κάνεις ενυδρείο και να έχεις και φρέσκο ψάρι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook