Χανιά | Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο στους Αγίους Αποστόλους – Να μπει κιγκλίδωμα στο σημείο ζητούν οι κάτοικοι | Photos

χανιά-αυτοκίνητο-καρφώθηκε-σε-δέντ-1663951

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στους Αγίους Αποστόλους, στο ύψος του γηπέδου beach volley.

Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έφυγε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον οδηγό ελαφρά τραυματισμένο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Έκκληση από τους κατοίκους 

Έκκληση απευθύνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μιλώντας στο zarpanews.gr, ζητούν να τοποθετηθεί προστατευτικό κιγκλίδωμα στο σημείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, η συγκεκριμένη στροφή είναι αρκετά απότομη και επικίνδυνη, ενώ κατά καιρούς έχουν καταγραφεί αρκετά τροχαία στο ίδιο σημείο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο στους Αγίους Αποστόλους – Να μπει κιγκλίδωμα στο σημείο ζητούν οι κάτοικοι | Photos

  1. Φταίει το άτιμο το δέντρο. Να κοπεί ή να ξεριζωθεί άμεσα παρακαλώ. Έτσι που έχει πάρει φόρα ο δήμος και τα κόβει όλα τα δέντρα ας κόψει και αυτό να ξεμπερδεύουμε!!!!

  2. Απο τη ζημια φαινεται οτι η ταχυτητα του οχηματος ηταν περιπου 50 χλμ σε μια περιοχη οπου το οριο ειναι 30 χλμ ! Οταν τρεχουν δεν τους φταιει ο δρόμος. Eαν τηρειται το οριο ταχυτητας η στροφη παιρνεται κανονικά . Εαν περπατουσε ενα παιδακι στο δασακι τωρα θα τρεχαμε και δε θα φταναμε. . . .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook