Χανιά | Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε τα ξημερώματα – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο | Video + Photos

χανιά-αυτοκίνητο-εξετράπη-της-πορεία-885308

Με τροχαίο μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ιούλιος στα Χανιά…

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 00.00 στο Σταλό, ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου με κατεύθυνση από την Αγία Μαρίνα προς Χανιά, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εξετράπη της πορείας του.

Αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν το όχημα, αφού αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας υλικές ζημιές, να ανατραπεί και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός.

Από την «τούμπα» μάλιστα το συρόμενο όχημα, προσέκρουσε και σε δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές.

Παρά το αρχικό σοκ, ο περίπου 50χρονος άνδρας κατάφερε, συνεπικουρούμενος και από δύο περαστικούς, να απεγκλωβιστεί από το αμάξι του.Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε σε καλή κατάσταση τον τραυματία στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Από το τροχαίο, προκλήθηκε «μποτιλιάρισμα», με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές στο δρόμο, αλλά περίπου μετά από 10 λεπτά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως.

Έρευνα για το τροχαίο διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook