Χανιά | Αυτό είναι το πρόγραμμα του 1ου φεστιβάλ σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού

χανιά-αυτό-είναι-το-πρόγραμμα-του-1ου-φ-1642911

Το 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) που απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γυμνασίων & Λυκείων, εκπαιδευτικούς και γονείς/κηδεμόνες είναι γεγονός!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους/ες.

Το 1ο Φεστιβάλ Σ.Ε.Π. διοργανώνει η Δ.Δ.Ε. Χανίων διά της Υπευθύνου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Γραφείο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τη Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Χανίων και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και το Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης από την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 09:00-21:30, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 09:00-21:00 & Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 10:00-14:00.

Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Σ.Ε.Π. το οποίο περιλαμβάνει εισηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια, θεματικές συνεδρίες και περίπτερα ενημέρωσης από διάφορους φορείς με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των μαθητών/τριών, γονέων κηδεμόνων και εκπαιδευτικών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού & λήψης αποφάσεων, εκπαιδευτικών & επαγγελματικών διαδρομών, πανελλαδικών εξετάσεων, διαχείριση άγχους των εξετάσεων, επαγγελματικών προοπτικών & επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Εγγραφή χρειάζεται ΜΟΝΟ στα βιωματικά εργαστήρια.

Τα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται την Παρασκευή 10/03/2023 είναι μόνο για σχολικές μονάδες με συνοδεία υπεύθυνου εκπαιδευτικού κατόπιν προεγγραφής τους σε αυτά.

Τα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται το Σάββατο 11/03/2023 είναι για όλους τους ενδιαφερόμενους με εγγραφή από γονέα/κηδεμόνα (εφόσον υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα θέσεων για συμμετοχή 20-25 ατόμων).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook