Χανιά | Αυτό είναι το πρόγραμμα δράσεων από την συνέλευση αλληλεγγύης στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας:

χανιά-αυτό-είναι-το-πρόγραμμα-δράσεων-1103501

Σε μια σειρά δράσεων καλεί  η συνέλευση αλληλεγγύης στη Ρόζα Νέρα του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας των Λαών για τις επόμενες ημέρες στα Χανιά.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 10/9 -Μικροφωνική αλληλεγγύης στη Ρόζα Νέρα και τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους στις 6:30μμ στην Πλατεία Αγοράς

-Ανοιχτή πορεία με skate, bmx και ποδήλατα. Συνάντηση στις 7μμ στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των λαών. Θα γίνει πορεία μέσα στη πόλη που θα καταλήξει στη μικροφωνική στην Αγορά.

Παρασκευή 11/9 -Παρουσίαση της παράστασης «Παπουτσωμένα Πόδια» από την ομάδα «Ανάμεσα στο φως και τη σκιά». Η παράσταση Θα δοθεί 3 φορές σε 3 διαφορετικά μέρη της πόλης. 7:00- Πλατεία Αγοράς.

7:45 – Βορινά σκαλάκια Αγοράς. 8:30- Γυαλί Τζαμισί Παράλληλα θα γίνεται μοίρασμα κειμένου που έχει γράψει η ομάδα για τα γεγονότα.

Σάββατο 12/9 -Παγκρήτια συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Ελεύθερους Κοινωνικούς Χώρους και στη Ρόζα Νέρα και διαδήλωση στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγοράς.

Κυριακή 13/9 -Παραστάσεις για το ξεπούλημα και τη τουριστικοποίηση της πόλης μας. Οι λεπτομέρειες για τον τόπο και τον χρόνο θα αναρτηθούν συντόμως.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook