Χανιά | Αυτό είναι το νέο ΔΣ της Ένωσης Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων

χανιά-αυτό-είναι-το-νέο-δσ-της-ένωσης-ο-893257

Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανιών μέσω δελτίου τύπου ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών και τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου

Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανιών χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που στήριξαν με την παρουσία τους και την ψήφο τους την ενίσχυση του Σωματείου μας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτυπώνει τα βήματα και την προσπάθεια του απερχόμενου Δ.Σ. στην διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, στην διεκδίκηση αιτημάτων και οργάνωσης στους τόπους δουλειάς.

Συγκεκριμένα, το σωματείο διπλασίασε την δύναμη του αφού από 160 ψηφίσαντες το 2016 έφτασε τους 259. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εκλογή 9 αντιπροσώπων στο ΕΚΧ (5 ΤΟ 2016) και 3 αντιπροσώπους στην ομοσπονδία (2 το 2016).

Ήδη το Σωματείο μας έχει οργανώσει 2 απεργίες από τις εκλογές του, ενώ κάνει προσπάθεια να φτάσει στην πλειοψηφία των συναδέλφων στον κλάδο, ώστε να γίνει η αφορμή αγωνιστικής διάθεσης και αντεπίθεσης στον κλάδο των κατασκευών.

Από της εκλογές εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. όπου από την 1η συνεδρίαση του αποφάσισε τον εξής καταμερισμό:

• Πρόεδρος: Ξανθουδάκης Μανώλης

• Αντιπρόεδρος: Σαριδάκης Θωμάς

• Γ. Γραμματέας: Καβρουλάκης Γιώργος

• Ειδ. Γραμματέας, υπ. Μεταναστών: Cargu Astrit

• Ταμίας: Χειλαδάκης Γιώργος

• Μέλος: Ταβερνάρης Νίκος

• Μέλος: Νταγκουνάκης Γιάννης

Το σωματείο μας θα συνεχίσει την αταλάντευτη πορεία του της ταξικής διεκδίκησης, πάντα συσπειρωμένο στο πλαίσιο του ΠΑΜΕ, για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο αυτήν την προσπάθεια για την ενίσχυση της οργανωμένης πάλης.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που θέλουν να απευθυνθούν στο σωματείο μας να έρθουν στο ΕΚΧ στον 2ο όροφο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 19:00 με 21:00 ή στο τηλ. 6944764812

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook