Χανιά | Αυτή είναι η χωροθέτηση των λαϊκών αγορών από 1/10/2020 έως 31/3/2021

χανιά-αυτή-είναι-η-χωροθέτηση-των-λαϊκ-1099667

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται η χωροθέτηση των λαϊκών αγορών του Δήμου για το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως και τις 31 Μαρτίου 2021. Ειδικότερα, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η χωροθέτηση των λαϊκών αγορών διαμορφώνεται ως εξής:

• Λαϊκή Αγορά Δευτέρας

Η λαϊκή αγορά της Δευτέρας χωροθετείται:

α. Στην οδό Γιαμπουδάκη, μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Χατζηδάκη, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Χατζηδάκη και στη δυτική πλευρά της οδού Δημακοπούλου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Ηγ. Γαβριήλ, όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές.

β. Στην οδό Δημακοπούλου – Ρενιέρη, μετά από τη διασταύρωσή της με την Ηγ. Γαβριήλ μέχρι το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και στην ανατολική πλευρά της οδού Δημακοπούλου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Ηγ. Γαβριήλ, όπου θα δραστηριοποιούνται οι επαγγελματίες πωλητές.

Οι διασταυρώσεις της οδού Δημακοπούλου – Ρενιέρη με τις οδούς Ι. Βαμβακά, Γιαμπουδάκη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

• Λαϊκή Αγορά Τρίτης

Η λαϊκή αγορά της Τρίτης χωροθετείται:

α. Στην οδό Σωκράτους, μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Θ. Κολοκοτρώνη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Νέας Ιωνίας και την 1η πάροδο της οδού Σωκράτους μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Σοφοκλή Βενιζέλου, όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές.

β. Στην οδό Οδ. Ανδρούτσου, μετά από τη διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου, όπου θα δραστηριοποιούνται οι επαγγελματίες πωλητές.

• Λαϊκή Αγορά Τετάρτης

Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης χωροθετείται:

Στην οδό Αν. Μάντακα μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Μαργουνίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αναπαύσεως.

Το τμήμα του δρόμου της Αν. Μάντακα μεταξύ της Ζυμβρακάκηδων και της Κ. Σφακιανάκη θα παραμένει ελεύθερο για τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Οι διασταυρώσεις της οδού Αν. Μάντακα με τις οδούς Μανουσογιαννάκηδων, Κελαϊδή, Ζυμβρακάκηδων και Μυλωνογιάννη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

• Λαϊκή Αγορά Πέμπτης

Η λαϊκή αγορά της Πέμπτης χωροθετείται:

Στην οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου, μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Πειραιώς έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Αθανασίου. Και στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Γερασίμου, με χρήση και της 1ης και 2ης παρόδου Πατριάρχου Αθανασίου.

Οι διασταυρώσεις της Πατριάρχου Ιωαννικείου με τις οδούς Μελετίου Μεταξάκη και Γερασίμου Παρδάλη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

• Λαϊκή Αγορά Σαββάτου

Η λαϊκή αγορά του Σαββάτου χωροθετείται:

Στην οδό Μίνωος, από τη διασταύρωσή της με την οδό Νικηφόρου Φωκά, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Επιμενίδου.

Επίσης θα εκτείνεται προσωρινά στο χώρο στάθμευσης της Santa Lucia με είσοδο από την οδό Νικηφόρου Φωκά και το σύνεγγυς πλατύ τμήμα της οδού Νικηφόρου Επισκόπου.

Τμήμα δεκαπέντε (15) μέτρων από τη διασταύρωση της οδού Μίνωος με την οδό Επιμενίδου θα παραμένει ανοικτό και από τις δύο πλευρές.

Η διασταύρωση της οδού Μίνωος με την οδό Νικηφόρου Φωκά θα παραμένει ανοικτή για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Τέλος, για όλες τις μέρες δραστηριοποίησης των λαϊκών αγορών πρέπει να τηρείται ελάχιστη πλευρική απόσταση πέντε (5) μέτρων για την τοποθέτηση των πάγκων, όταν υπάρχει επαφή με δρόμους, που έχουν κυκλοφορία.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Αυτή είναι η χωροθέτηση των λαϊκών αγορών από 1/10/2020 έως 31/3/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook