Χανιά | Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο

Έπειτα από περισσότερες από δύο ώρες καταμέτρησης, τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων είναι τα εξής:

Οι συνδυασμοί έλαβαν:

Σύνθεση Ανάκαμψης (Δώρα Κυριακάκη)  499 ψήφους
Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο (Γιώργος Τοπολιανάκης) 367 ψήφους
Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων (Νίκος Βουρλάκης) 186 ψήφους

Με αυτά τα δεδομένα, διαφαίνεται ότι ο πρώτος συνδυασμός θα λάβει 4, ο δεύτερος 3 και ο τελευταίος συνδυασμός 2 έδρες, ωστόσο αυτό δεν είναι ακόμα η επίσημη ενημέρωση από την εφορευτική επιτροπή. Μάλιστα, στην καταμέτρηση της τελευταίας καλπης δημιουργήθηκε μικροενταση, καθως δεν ήταν σαφές αν ενα  ψηφοδέλτιο μετρηθηκε λάθος ως άκυρο ή οχι. 

Αναμένεται η οριστική ανακοίνωση των εδρών, ενώ θα ακολουθήσει και η καταμέτρηση των σταυρών που έλαβαν οι υποψήφιοι.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτόν που είπε ότι αν φωνάξεις : πρόεδρε ! θα γυρίσει το 80% των Ελλήνων να δούνε ποιός τους φωνάζει έπρεπε να έχουμε πρωθυπουργό σήμερα !
    Τέλος πάντων εγώ επειδή δεν γνωρίζω κανένα τους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις ηγετικές του ικανότητες και αρετές όμως ευχωμαι να αντιληφθούν ότι τα πραγματικά αφεντικά είναι οι πελάτες, και να ρυθμίσουν τις τιμές των αγαθών τους ανάλογα γιατί τώρα με τα social media, με τα online shops, με τα αυτοκίνητα κλπ οι πελάτες μιλάνε, συγκρίνουν και ψωνίζουν με σύνεση αφού τα χρήματα είναι μετρημένα με τά ηλίθια σούργελα πολιτικούς που ψηφίζουμε.
    Καλή δύναμη λοιπόν, Συγχαρητήρια σε όλους και πολύ όρεξη στα καινούργια σας καθήκοντα ! Μακάρι να καλυτερέψετε το τοπίο και να κάνετε μια διαφορά θετική.

  2. ολοι ξεχνανε πως ο εμπορικος συλλογος ειναι ενας απλος συλλογος..δεν εχει απολυτοσς κανενα θεσμικο ρολο και απλα καπηλευεται το ονομα σε βαρος ολων αυτων των εμπορων που δεν ανηκουν στο συλλογο….

  3. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ρε, ποιοι είναι όλοι αυτοί επιτέλους;; ποιος ο θεσμικός τους ρόλος;; τι σκ*** μας νοιάζει ποιος θα βγει πρόεδρος στον σύλλογο αυτών των κονομημένων που αγόραζαν μέχρι πρόσφατα από Κίνα προϊόντα των 5 ευρώ και τα πουλούσαν στον βλάκα τον Χανιώτη 80 ευρώ;; Πιο επιδραστικός και σημαντικός είναι ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μου παρά αυτούς τους τυχάρπαστους που ψοφάνε για μια φωτογραφία στα τοπικά σάιτ, ενώ πρόκειται επί το πλείστον για αγράμματους εμποράκους, τέκνα λαδέμπορων του προηγούμενου αιώνα και μερικά κομματόσκυλα! Μα αν είναι δυνατόν δηλαδή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ