Χανιά | Αξιόλογη η εμφάνιση του ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP Σπριντ στον Σχινιά | Photos

χανιά-αξιόλογη-η-εμφάνιση-του-αποκορω-1088502

Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή του αθλητικού συλλόγου «ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ» στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP Σπριντ στον Σχινιά που φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ίδρυσή του, πριν δυο χρόνια, με 13 μικρούς αθλητές και αθλήτριες αυτή τη φορά. Τα παιδιά του Συλλόγου, έδωσαν 34 συνολικά μάχες σε διάφορες αγωνιστικές κατηγορίες, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις κομίζοντας τα πρώτα μετάλλια του Συλλόγου σε Πανελλήνια διοργάνωση.

Συγκεκριμένα κατέλαβαν την 2η θέση στο SUP14’00’’ με την Βοριαδάκη-Παπαδόπουλου Εμμανουέλα και την 3η θέση στην κατηγορία Κ2 Προαγωνιστική κοριτσιών με τις Μαρκογιαννάκη Ευαγγελία και Σικελιανού Λητώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε ακόμη φορές οι αθλητές του Α.Σ. ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ έφθασαν μια ανάσα από το βάθρο, κατακτώντας την 4η θέση, σε μία περίπτωση μάλιστα, χάνοντας το μετάλλιο για μόλις λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου.

Ο Α.Σ. Αποκόρωνας αισθάνεται στην ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τους μικρούς και μεγαλύτερους δωρητές δημότεςτου Αποκόρωνα, και βεβαίως τους χορηγούς μας: ΕΤΑΝΑΠ (προσωπικές ευχαριστίες για πολλ οστή φορά στον πρόεδρο Κο Αποστολάκη Μ, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας) και ΑΝΕΚ (ιδιαίτερη αναφορά στους Κους Νομικό Μ.και Κοτσιφάκη Μ).

Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «αδελφό» σύλλογο ΝΟΧ για μια ακόμη και μάλιστα διπλή, κατάκτηση κορυφής. Η άριστη δουλειά του κοινού μας προπονητή κου Αγγελάκη Μανώλη, δεν φάνηκε μόνο στα δικά μας αποτελέσματα, αλλά πρωτίστως στο ΝΟΧ που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, εργατικότητας και ήθους!

Τέλος ευχαριστούμε τον έφορο κ. Νίκο Κουριδάκη, για τη φροντίδα του, τον Γιάννη Κουριδάκη, την Καλλιόπη Γεωργαρούδη, τους αθλητές του ΝΟΧ και τους γονείς τους, για την άψογη συνεργασία!zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook