Χανιά | Ασυνεννοησία για τα έργα του ΔΕΔΔΗΕ στην Κίσσαμο – Ξεκίνησαν χωρίς τα απαραίτητα υλικά | Photos

Οι κάτοικοι χωριού της Κισσάμου καταγγέλουν στο zarpanews.gr “την παντελή έλλειψη οργάνωσης των τεχνικών τμημάτων του ΔΕΔΔΗΕ.”

Σύμφωνα με τους δημότες  χωρίς καμία ενημέρωση των κατοίκων(μόνιμων και μη) ανοίχτηκαν μεγάλα αυλάκια για την “αποκατάσταση” των παλαιών κολόνων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Όταν οι κάτοικοι είδαν τι συνέβαινε προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τους τεχνικούς – το οποίο όμως δεν κατέστη εφικτό- για να ενημερωθούν για την πορεία των έργων. Η αρχική ενημέρωση από τα κεντρικά του Δεδδηε και από το Δήμο Κισάμου ήταν ότι το έργο χρειαζόταν μερικές μέρες.

Όταν μετά από μια βδομάδα που δεν είχε προχωρήσει το έργο οι κάτοικοι μίλησαν με τους υπεύθυνους κατόπιν και πάλι δικής τους πρωτοβουλίας  ενημερώθηκαν ότι η επιχείρηση δεν διαθέτει τα πλέον βασικά και απαραίτητα υλικά…. συγκεκριμένα κολώνες”

“Γιατί λοιπόν, κύριοι, εφόσον δε έχετε ότι χρειάζεται ξεκινάτε ένα έργο? Γιατί καταστρέφετε την φυσική ομορφιά μιας περιοχής- ξήλωσαν ένα δέντρο το οποίο υπάρχει εκεί. Γιατί δεν μας ενημερώσατεε και μας απαγορεύσατε την πρόσβαση στα εξοχικά μας??? Το πιο τραγελαφικό όμως είναι ότι οι ” κυριοι” που εμείς οι πολίτες πληρώνουμε πήραν δικά μας υλικά- επισκευάζουμε την οροφή στο σπίτι που διατηρούμε εκεί- για να σκεπάσουν τα “έργα” τους.

Και η απάντηση αυτών “το έργο θα ολοκληρωθεί τέλος του μήνα”!!! Όταν όλων οι άδειες θα έχουν ολοκληρωθεί και οι επισκέπτες θα έχουν επιστρέψει στις μόνιμες κατοικίες τους!!!!
Καλό καλοκαίρι!!!” καταγγέλλουν εξοργισμένοι οι κάτοικοι.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ