Χανιά | Ασυγκίνητη η δημοτική αρχή του Αποκόρωνα – Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν για να μαζέψουν τα σκουπίδια; | Photos

χανιά-ασυγκίνητη-η-δημοτική-αρχή-του-α-1495913

«Ασυγκίνητος έμεινε ο Δήμος Αποκορώνου για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά και τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Καλυβών» αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής που περνούν καθημερινά από το σημείο και αντικρίζουν την άσχημη αυτή εικόνα.  Σκουπίδια σκορπισμένα παντού.

Αναγνώστες του zarpanews.gr πριν από μερικές ημέρες εξέφρασαν το παράπονό τους για την κατάσταση στη περιοχή (δείτε εδώ), όμως η εικόνα παραμένει ίδια μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος, «Ο Δήμος, όχι μόνο δε μάζεψε τα σκουπίδια αλλά τα ποτίζει κιόλας μέσα στα χωρίς ίχνος πρασίνου, παρτέρια. Και οι προβολείς στο γήπεδο του σχολείου αναμμένοι όλη μερα για να βλέπουμε ακόμα καλύτερα τα χάλια μας».

«Τελικά μήπως δεν υπάρχει καν υπηρεσία καθαριότητας σε αυτό το Δήμο; Γιατί όπου κι αν κοιτάξεις σκουπίδια βλέπεις» αναρωτιούνται αναγνώστες.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν:

2 thoughts on “Χανιά | Ασυγκίνητη η δημοτική αρχή του Αποκόρωνα – Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν για να μαζέψουν τα σκουπίδια; | Photos

  1. Λίγο υπομονή παιδιά…. τώρα ο δήμος ασχολείται με το λιμενικό ταμείο…
    Τα σκουπίδια δεν μπορούν να τα μαζέψουν…
    Μόνο με μεγάλα έργα…
    Και σε λίγο καιρό θα αρχίσει τα μπετα στους δρόμους…. λίγο πριν τις εκλογές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook