Χανιά | Ας την αφήσω εδώ, μα ποιος θα περάσει…

χανιά-ας-την-αφήσω-εδώ-μα-ποιος-θα-περά-1246530

Το γνωστό σε όλους μας σενάριο θα ήταν, πως ο οδηγός της μηχανής θα επέστρεφε σε «5 λεπτά».

Ένα άλλο, θα έλεγε πως ο οδηγός της μηχανής χρειαζόταν να σπεύσει προς το σπίτι (που φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας). Μπορεί κάτι να έτυχε, ποιος ξέρει;!

Ή ακόμη, θα μπορούσε ο οδηγός να σκέφτηκε «ας το αφήσω εδώ, δεν περνούν πολλοί από αυτόν τον δρόμο. Μα πόσο χώρο να πιάσει μία μηχανή;!

Αλλά τι πειράζει και αν περάσει αμάξι; Θα κορνάρει να βγω έξω να το βγάλω. Τι πειράζει αν χρειαστεί να περάσει ασθενοφόρο; Το ίδιο θα κάνω…»

Μα πότε θα μάθουμε να σκεφτόμαστε λίγο πιο καθαρά; Πότε θα μάθουμε να σεβόμαστε τους άλλους οδηγούς και τους κανόνες κυκλοφορίας;

Ενημέρωση 11:10

Μετά τη δημοσίευση, με το zarpanews.gr επικοινώνησε ο ιδιοκτήτης της μηχανής, εκφράζοντας τη δική του άποψη. Και ανέφερε ότι στον δρόμο δεν υπάρχει καμία σήμανση που να αφορά το παρκάρισμα και δεύτερον, ότι εκείνος είχε παρκάρει πρώτος τη μηχανή στο σημείο αυτό και τα αυτοκίνητα εμφανίστηκαν μετά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η στενότητα στον δρόμο.

4 thoughts on “Χανιά | Ας την αφήσω εδώ, μα ποιος θα περάσει…

  1. Ο συγκεκριμενος δρομος ειναι «διπλης κατευθυνσεως με κλίση χωρίς σήμανση» επομένως η σταθμευση επιτρέπεται στη λωρίδα της κατωφέρειας να ενημερώσετε τον οδηγό που ας παραδεχτεί ότι απλά έψαχνε τη …σκιά που υπάρχει από εκείνη τη μεριά του δρόμου.

  2. Έχει πάντως και άποψη…ο άμυαλος, φανταστείτε ότι θέλει και συζήτηση…λοιπον αυριο θα παω να βρώ τον κ. Δήμαρχο και θα του πω τι πραγματα ειναι αυτά; Αδειάστε γρηγορα τα αυτοκίνητα από εδώ γιατι ο άμυαλος με την παλιατζούρα ήρθε πρώτος…χαχαχαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook