Χανιά | Αρναουτάκης στην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα: Τα χρήματα που θα έρθουν στην Κρήτη θα είναι περισσότερα από όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια | Photos + Video

χανιά-αρναουτάκης-στην-πρωτοχρονιάτ-976019

Με την υπόσχεση από τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταυρό Αρναουτάκη, πως τα χρήματα που θα έρθουν το 2020 στην Κρήτη, θα είναι περισσότερα από όσα έχουμε δει στο νησί τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αντιπεριφέρεια Χανίων Αγιασμός για την Πρώτη του Έτους, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και μικρή δεξίωση.

Ο κ. Αρναουτάκης αφού ευχήθηκε για το νέο χρόνο, είπε πως «εμείς έχουν ήδη οραματιστεί την Κρήτη της νέας δεκαετίας» και παράλληλα έκανε αναφορά στα έργα που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα στο νησί, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις στο εθνικό αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην ανάγκη της κατασκευής του νέο σύγχρονου αυτοκινητόδρομου του νησιού επισημαίνοντας πως το επόμενο διάστημα με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κρήτη, αναμένονται οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για την δρομολόγηση του νέου Βόρειου Οδικού Άξονα.

Για τη νέα χρονιά ευχήθηκε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Την τελετή ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου, κ.κ. Δαμασκηνός, με τη συμμετοχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιου, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνού, και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ευμενείας, κ.κ. Ειρηναίου.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πιτάς της Αντιπεριφέρειας και στη συνέχεια μικρή δεξίωση.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, εκπρόσωποι του πρώτου και δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης, υπηρεσιών και των στρατιωτικών αρχών του νομού.Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook