Χανιά | Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ανατολική Μάνη από τον Δήμο Αποκορώνου

χανιά-αποστολή-ανθρωπιστικής-βοήθει-1270585

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων στον Αποκόρωνα, στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Ανατολική Μάνη. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 13 παλέτες με τρόφιμα, νερά και άλλα είδη!

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Στο Δήμο Αποκορώνου όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να στείλουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους πυρόπληκτους αδελφούς μας στην Ανατολική Μάνη.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες, τους επιχειρηματίες, την Εκκλησία, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 13 παλέτες με τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν αύριο στους πληγέντες αδελφούς μας Μανιάτες.

«Αγαπητέ Δήμαρχε Αν . Μάνης δεχθείτε την «αποστολή» αγάπης των Αποκορωνιωτών αδελφών σας ως ελάχιστο δείγμα στήριξης και συμπαράστασης στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνετε λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών.

Με το λαό της Μάνης μας συνδέουν κοινές αξίες, κοινοί αγώνες ,κοινά ιδανικά, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας, στην απόλυτη διάθεσή σας, να συνδράμουμε ως Δήμος, όπου και όπως μπορούμε. Η Δημοτική Αρχή και όλοι οι πολίτες του Αποκόρωνα συμπαραστέκονται στις δυσκολίες σας, επιθυμώντας να σας φανούμε χρήσιμοι και να βοηθήσουμε.

Με την υπόσχεση να είμαστε σε επαφή κι επικοινωνία, ευχόμαστε από καρδιάς, Καλή Δύναμη.

Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Δήμαρχος Αποκορώνου»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook