Χανιά | Απολύμαναν το Δημαρχείο στην Παλαιόχωρα – Πότε θα ανοίξει

χανιά-απολύμαναν-το-δημαρχείο-στην-πα-1032579
Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα Κυριακή 04.04.2021 πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους των Υπηρεσιών του Δημαρχείου Παλαιόχωρας μετά τη δήλωση ύποπτου κρούσματος covid—19, σε υπάλληλο του Δήμου μας.

Το Σάββατο 03.04.2021, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Η Δημοτική Αρχή και το Προσωπικό του Δήμου Καντάνου-Σελίνου ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καντάνου κ. Αλιζάκη Ευτύχιο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την πραγματοποίηση μοριακών τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού (Covid-19).

Υπενθυμίζουμε στους δημότες μας ότι προληπτικά την Δευτέρα 05 Απριλίου 2021 τα γραφεία του Δήμου στην Παλαιόχωρα, θα παραμείνουν κλειστά.

Επισημαίνουμε ότι βάσει των οδηγιών για την προστασία από την πανδημία, οι δημοτικές υπηρεσίες θα εξυπηρετούν τους πολίτες μόνο σε κατεπείγουσες περιπτώσεις και μόνο με τηλεφωνικά ραντεβού.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο: 28233 40300. Οι υπηρεσίες του Δήμου στην Κάντανο και στο Ανατολικό Σέλινο θα λειτουργούν κανονικά.

Οι περιστάσεις απαιτούν, από όλους μας, την επίδειξη υπευθυνότητας, τήρηση των

μέτρων ατομικής προστασίας και την αποφυγή του όποιου εφησυχασμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook