Χανιά | Αποκαλύψεις από την συνήγορο που αναγκάστηκε να πάρει τον πατέρα της από τον οίκο ευγηρίας | Video

χανιά-αποκαλύψεις-από-την-συνήγορο-πο-1212446

Για την Μεγάλη Τετάρτη ορίσθηκε η εκδίκαση της μήνυσης που αφορά στο νοσηλευτή του οίκου ευγηρίας στα Χανιά και στην συγγενή φιλοξενούμενου στη δομή δικηγόρο κα Μαρία Παπαδάκη.

Η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμηση και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η κα Παπαδάκη κατά την διάρκεια δηλώσεων της αναφέρθηκε κυρίως στην εμπλοκή της με τον οίκο ευγηρίας, που αφορά στην φιλοξενία του πατέρας της.

Είπε ότι αναγκάστηκε να πάρει τον πατέρα της από τον οίκο ευγηρίας όταν διαπίστωσε ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες εξιστορώντας τι ακριβώς συνέβη.

Οι σχετικές δηλώσεις της κας Παπαδάκη:

Ακόμα, επισημαίνει το σοκαριστικό ποσοστό θανάτων αναλογικά με τον πληθυσμό, που βρίσκεται στο 136%, ενώ ο μέσος όρος στα υπόλοιπα γηροκομεία είναι στο 20%, καθώς επίσης καταγγέλλει τις πρακτικές του γηροκομείου αναφορικά με την «φροντίδα» των τροφίμων, όπως και την αντιμετώπισή των περιστατικών από τον αρμόδιο ιατρό:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Αποκαλύψεις από την συνήγορο που αναγκάστηκε να πάρει τον πατέρα της από τον οίκο ευγηρίας | Video

  1. MΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ για το ΤΣΑΓΑΝΟ! Τα γεροντάκια σε ευχαριστούν κ στα Χανιά κ στην υπολοιπη Ελλάδα! Παλεύεις για δικαιοσυνη όπως κ στα δικαστήρια!
    ΠΟΤΕ θα αλλάξει το νομικό πλαίσιο να μην πρέπει να είσαι το νουμερο 1 δικηγορίνα στα Χανιά για να μπορέσει κάποιος να αντιδράσει ΄όταν κακοποιούνται ευάλωτες ομάδες??
    ΕΛΕΟΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook