Χανιά | Αποχώρησε η Αστυνομία από τον Λόφο Καστέλι – Επανέρχεται η κατάληψη

χανιά-αποχώρησε-η-αστυνομία-από-τον-λό-1233005

Αποχώρησαν το Σάββατο, έπειτα από μήνες παρουσίας, οι αστυνομικές δυνάμεις από τον Λόφο Καστέλι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η επενδύτρια εταιρία είχε στείλει έγγραφο στις αστυνομικές αρχές τις προηγούμενες μέρες, με το οποίο ζητούσε να σταματήσει η φύλαξη του χώρου.

Έπειτα από την αποχώρηση αυτή, το μεσημέρι του Σαββάτου η συλλογικότητα που υπήρχε στον χώρο πριν την εκκένωση, επέστρεψε, όπως μάλιστα γνωστοποιήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφία από ΚΡαΧ Radio

zarpanews.gr

20 thoughts on “Χανιά | Αποχώρησε η Αστυνομία από τον Λόφο Καστέλι – Επανέρχεται η κατάληψη

  1. Τι ψέματα είναι αυτά? Η αστυνομία εκεί ήταν και αποχώρησε, λογικά προσωρινα! Ότι να ναι λέτε!
    Μακάρι να ανοίξει η αυλή, ας μη γυρίσουν οι καταληψίες!

  2. Εξαιρετική κίνηση αν αφήσουν ανοιχτή την αυλή και αποχωρήσουν συμβολικά! Μιλάμε για ένα ιδιαίτερο καθεστως, με μεγάλη κοινωνική απήχηση και κυρίως ειρηνικο. Μέχρι και σήμερα δεν ηρθαν σε αντιπαράθεση με την αστυνομία
    Δημόσιο χαρακτήρα κτηριου και ανοιχτή αυλή!

  3. Η εταιρεία μάλλον έχασε το ενδιαφέρον…
    Σου λέει τι να επενδύσω εκεί και να κινδυνεύω από βανδαλισμούς και ζημιές.
    Εξάλλου μια επένδυση που εσείς εχθρους σίγουρα θα αποτύχει.
    Ιδίως τουριστική επιχείρηση εν μέσω κοροϊδοιου…
    Οπότε άσε το μέρος στα ρεμαλια στους εμπόρους ναρκωτικών να ξέρουμε πού τι κάνουν και να τους έχουμε υπό έλεγχο.
    Ρουφιάνοι υπάρχουν παντού ιδίως μέσα σε τέτοια μέρη.

  4. Για μια χούφτα άτομων που κάν δεν είναι από τα Χανιά μας κάνουν ότι θέλουν βρωμιζοντας σαν και αυτούς τα μνημεια συνθήματα .

    1. Εγώ πάντως είμαι από τα Χανιά μας και μαζί με εκατοντάδες άλλου Χανιώτες εχθές διεκδικήσαμε την ελεύθερη πρόσβαση για όλους.
      Την πετύχαμε και τώρα είσαι κι εσύ ελεύθερος και καλοδεχούμενος να έρθεις να συνδιαμορφώσεις και να απολαύσεις το πιο όμορφο σημείο της πόλης χωρίς αντίτιμο.
      Καλή σου μέρα.

  5. Επιτέλους και μια καλή είδηση, κατάληψη κ ανοικτός χώρος αυτοργάνωσης είναι η καλύτερη χρήση που είχε ποτέ ο λόφος.

  6. Καρασίν Οϊλ (Κωνσταντάρας, Ο Φαντασμένος 1973), Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ (Βουτσάς, 1966), Επενδύω Επενδύεις (Απαράδεκτοι επεισόδιο 23). Εξαιρετικά παιδαγωγικές ταινίες/επεισόδια προς αποφυγήν Βαρδαξηδων-Κουτρουμπεσηδων. Όπως καταλάβατε αγαπητοί συμπολίτες, μάλλον δεν υπάρχει σεντς ούτε για καντίνα, και η όλη ιστορία της ανακατάληψης, ήταν μια φιέστα για ξεχάσουν οι Χανιώτες τα ρεζιλίκια της κυβέρνησης πέρσι που κατέστρεψε τον τουρισμό με τις χωρίς λόγο καραντίνες αυγουστιάτικα.

    1. Σωστο μετρο η καραντινα αλλα αν το λαβεις τη λαθος στιγμη μετα ολα πανε κατα διαολου. Η φετινη σεζον δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα, μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα μεχρι τον Ιουλιο μηπως τη βγαλουμε το χειμωνα χωρις να ζητιανευουμε και να τρεχουμε σε ψυχολογους.

  7. Ναρκωτικά και αηδίες!!!! Περιμένετε να περάσει η τουριστική περίοδος και οι μπάτσοι θα επανέλθουν. Ο επενδυτής έχει ρίξει χρήμα, έχει αναθέσει σε Χανιώτες να «τρέχουν» την επένδυση με το αζημίωτο και δεν πρόκειται να κάνει εύκολα πίσω.

  8. Να πάει ο εισαγγελέας να κάνει ένταλμα σύλληψη σε όλους τους μπαχαλακιδες της αριστεράς σύριζα μέρα25 ΚΚΕ θέλουν το χώρο στέκι αυτο με ναρκωτικά κλπ

  9. Η αυλή να ανοίξει και να μένει ανοιχτή για όλο το κόσμο όλο το 24ωρο.. Οι καταληψίες να μείνουν εκεί που μένανε μέχρι τώρα..
    Ο περισσότερος κόσμος δε θέλει ξενοδοχείο αλλά ουτε καταλήψεις… Απλά ένα ελεύθερο προσβάσιμο χώρο..

    1. Αγαπητή μου,οι…καταληψίες δεν έμεναν εκεί.Έχουν σπίτια οι άνθρωποι.Εκεί έμεναν άστεγοι,πρόσφυγες & μετανάστες.Αυτούς τους οποίους ο Δήμος και το κράτος θα έπρεπε να φιλοξενούν σε διάφορες δομές.Άλλωστε,η Ε.Ε. έχει δώσει γιά αυτόν τον σκοπό στην Ελλάδα πάνω από 16δις€!Αν θέλεις να μάθεις πού πήγαν αυτά τα € ρώτησε τον Μηταράκη!
      Υ.Γ.1.Μένω σε…απόσταση αναπνοής από την V Μεραρχία και τους έβλεπα καθημερινά!
      Υ.Γ.2.Αυτοί που λένε ότι εκεί συχνάζουν οι διάφοροι «Εσκομπάρ» μάλλον από αυτούς…ψώνιζαν και ξέρουν!

  10. Τα ναρκωτικά τα βρίσκεις παντού, δεν είναι ανάγκη να πας εκεί. Ο εισαγγελές καλά θα κάνει να ερευνήσει γιατί η ελληνική αστυνομία δαπανά τα χρήματα του ελληνικού λαού για τη φύλαξη ιδιωτικού χώρου. Αλλά θα μου πεις, εδώ είχαν φρουρά στον Φουρθιώτη!!!
    Μεγάλε Χρυσοχοϊδη!!!

  11. Νικήσαμε!!!!!! Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας γίνανε!!!!! Οι αγώνες δεν σταματάνε!!!! Τώρα θα μας ξαναβάλουν έξω άραγε για να κάνει την βιβλιοθήκη ο δήμαρχος;;;;

  12. Καταληψη φορ εβερ ,μπυρες κ φραπεδες απο το περιπτερο κ αραγμααααα για τους αναρχικους απο τα λιντλ τυπου ΕΛΜΕ .
    Βαλτε κ ενα κοκκινο λαμπακι οπως τα κανατε δημαρχαοι αντιπεριφεριαρχες κ λεβεντες βουλευτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook