Χανιά | Αποχαιρέτησαν τον Βουλγαράκη οι υπάλληλοι της Αντιπεριφέρειας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, αποχαιρέτησαν σήμερα οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε μία σεμνή αποχαιρετιστήρια  τελετή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στο Μέγαρο της Αντιπεριφέρειας.

Σε κλίμα συγκίνησης ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και όλα τα στελέχη της Π.Ε. Χανίων, για την εννιάχρονη συνεργασία τους, επισημαίνοντας ότι, σε ό,τι έχει πετύχει, στηρίχθηκε πάνω τους για να επιτελέσει το έργο του για το καλό του τόπου. Ο κ. Βουλγαράκης επισήμανε δε ότι ο επικεφαλής κάθε δημοσίου φορέα οφείλει να στηρίζεται και να εμπιστεύεται τα στελέχη που τον πλαισιώνουν, αφού εκείνοι διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση που χρειάζονται για να φέρνει εις πέρας το έργο του.

Με την προσφορά αναμνηστικού δώρου ο Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Ε. Χανίων, απεύθυνε εκ μέρους των εργαζομένων και των στελεχών της Π.Ε. Χανίων, τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Απόστολο Βουλγαράκη για την πολύ καλή συνεργασία και κυρίως τον διάλογο που υπήρχε μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η σεμνή αυτή τελετή έληξε με ένα μικρό κέρασμα και με την υπόσχεση όλων, πως θα υπάρξει προσωπική πρόσκληση προς τον κ. Απόστολο Βουλγαράκη σε μελλοντική ιδιωτική συνάντηση.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ