Χανιά | Από το Υπουργείο αναμένεται η λύση για να ανοίξει ο δρόμος στην Εθνική οδό

χανιά-από-το-υπουργείο-αναμένεται-η-λύ-799941

Στα Χανιά βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών προκειμένου να κάνει αυτοψία στο σημείο του Βόρειου Οδικού Άξονα στο ύψος του Σταλού όπου έχει γίνει η κατολίσθηση, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Όπως είπε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, αυτό που έχει πλέον οριστικοποιηθεί είναι πως η ευθύνη της συντήρησης ανήκει στο υπουργείο.

Τονίσθηκε επίσης πως έγινε αυτοψία τόσο στο επίμαχο σημείο, όσο και στο Καλάμι και η υπόσχεση που δόθηκε είναι πως πολύ σύντομα θα σταλεί μια πρώτη πρόταση για να ανοίξει ο δρόμος και σε δεύτερη φάση θα γίνει μια οριστική μελέτη για να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα των κατολισθήσεων σε επίπεδο νομού.

Σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος από τον κόμβο του Γαλατά μέχρι τον κόμβο του Πλατανιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ανέφερε χαρακτηριστικά πως εγώ «ζήτησα να ανοίξει ο δρόμος την ημέρα που ήρθε το κλιμάκιο στα Χανιά.»

Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε πως η πρόταση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και από την στιγμή που θα γίνει αυτό με μια καλή εργολαβία δεν χρειάζονται περισσότερες από 2-3 ημέρες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Σημείωσε τέλος πως και από το Υπουργείο έχει γίνει αντιληπτό και από τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook