Χανιά | Απίθανη “προσγείωση” αυτοκινήτου – Αυτόν τον δρόμο πότε θα τον φτιάξουν; | Photos

Από τα χειρότερα γλίτωσε ένας οδηγός που κινούνταν με το αμάξι του, στον δρόμο που διασχίζει το χωριό Φλώρια.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αμάξι βρέθηκε στον… αέρα. Χρειάστηκε η συνδρομή ενός τρέιλερ, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο οδηγός από το αμάξι.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς ο άνδρας που οδηγούσε το αμάξι είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, επανειλημμένα οι κάτοικοι του χωριού – όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ) – έχουν απευθυνθεί σε Περιφέρεια και τη δημοτική αρχή και ακόμα περιμένουν.

Φοβόντουσαν από τότε, μη τύχει κάποιο ατύχημα. Και να που έγινε…

Θα φτιαχτεί ποτέ, ή περιμένουν να γίνει κάτι χειρότερο από το συγκεκριμένο ατύχημα;

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διορθώστε την νοοτροπία σας, το τίμημα που πληρώνουμε για τη λάθος νοοτροπία είναι πολύ μεγάλο και οδυνηρό

    Δηλαδή όποτε φεύγει κάποιος έξω από το δρόμο θα τρέχουμε να βάζουμε μπάρες κατηγορώντας τον δρόμο ! Ρε ποτέ θα φτάσουμε και μεις σαν χώρα εστω και στον 19 ο αιώνα ! Από ποτέ η υπερβολική ταχύτητα, τα πληρωμένα διπλώματα οδήγησης, το μεθύσι, ο ύπνος στο τιμόνι, οι κόντρες κλπ, κλπ λεγωντε « άγνωστη αιτία « ?
    Γιατί δεν σπάτε αυτό το καρκίνωμα αλλά το μεταφέρετε από γενιά σε γενιά και συνεχίζεται να πετάτε τα παιδιά σας στον καιαδα του διεφθαρμένου συστήματος μάθησης οδήγησης, εξέτασης και απόκτησης διπλώματος και οδικών συμπεριφορών ενάντια στο ΚΟΚ που δεν έμαθε και δεν γνωρίζει το 95% των Ελλήνων οδηγών ? Κρίμα και αμαρτία για τα εκαντονταδες παιδιά που θυσιάζουμε κάθε χρόνο στην ηλιθιότητα μας !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ