Χανιά | Απίστευτη ταλαιπωρία ασθενών λόγω… εγκυμοσύνης της γιατρού | Photos

Σοβαρό πρόβλημα έχει proκύψει στο αγροτικό ιατρείο του Ταυρωνίτη, αφού η γιατρός που αναλάμβανε δύο φορές την εβδομάδα την εξυπηρέτηση των ασθενών βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για αντικατάστασή της.

Όπως αναφέρει αναγνώστρια στο zarpanews.gr, «οι αρμόδιοι γνώριζαν 9 μήνες πριν αλλά παρ’όλα αυτά δεν φρόντισαν να την αντικαταστήσουν.

Ως εκ τούτου εκτός ότι οι 2 ημέρες έγιναν 1, γιατρός έρχεται όταν «υπάρχει κάποιος διαθέσιμος». Εχθές δε, Τέταρτη, που όπως ο κόσμος γνωρίζει θα έπρεπε να υπάρχει γιατρός δεν εμφανίστηκε καν (και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό). Ούτε φυσικά υπήρχε κάποια ανακοίνωση στην πόρτα ως όφειλαν να κάνουν.

Ήρθε κάποια κυρία που είχε τα κλειδιά και άνοιξε το ιατρείο αλλά που ούτε και αυτή ήταν ενήμερη ότι δεν θα έχει γιατρό. Έτσι όταν πήγα γύρω στις 11:00 βρήκα να κάθονται στον προθάλαμο γύρω στα 15 άτομα κυρίως ηλικιωμένοι να περιμένουν. Πήρα τηλέφωνο το κέντρο υγείας Κισσάμου για να πάρω την επιεικώς απαράδεκτη απάντηση «κυρία μου αν δεν έχει μπει ανακοίνωση στην πόρτα θα πει ότι δεν θα έχει γιατρό σήμερα!!» άρα ο φορολογούμενος πολίτης πρέπει να περνά από εκεί και να βλέπει αν έχει μπει η ανακοίνωση.»

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να λυθεί άμεσα από τους αρμοδίους.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ