Χανιά | Απεργούν αύριο οι δικαστικοί υπάλληλοι – Τρίωρη στάση εργασίας

χανιά-απεργούν-αύριο-οι-δικαστικοί-υπ-1322592

Απεργούν την Τρίτη 23 Νοεμβρίου οι δικαστικοί υπάλληλοι και στα Χανιά, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία τους, με αποχή από τα καθήκοντά τους από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χανίων:

«Συμμετέχουμε στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 23/11/2021 από ώρες 12:00-15:00, που έχει εξαγγείλει το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο, η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.), προκειμένου να αναδείξουμε τα χρόνια και τα τελευταία έτη ιδιαιτέρως οξυμένα προβλήματα του κλάδου μας.

Αντιδρούμε δυναμικά και διεκδικούμε άμεσα Μ Α Ζ Ι Κ Ο Υ Σ διορισμούς δικαστικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών και όλων των κλάδων, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του έτους, καθώς και αρκετοί δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους (από τις προκηρύξεις 1κ/2017, 2κ/2017 και 8κ/2017 του ΑΣΕΠ), λόγω των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών του κλάδου μας, όπως και αρκετοί διορίσθηκαν εκπαιδευτικοί φέτος. ΕΧΟΥΜΕ 2.803 κενές οργανικές θέσεις και δεν περιλαμβάνονται οι αυριανοί συνταξιούχοι που καταθέτουν αίτημα συνταξιοδότησης στις 31/12/2021…

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1) Μαζικούς διορισμούς Δικαστικών Υπαλλήλων

2) Αναγνώριση των ειδικών συνθηκών εργασίας μας

3) Σύγχρονα, λειτουργικά και ασφαλή δικαστικά κτήρια

4) Αυξήσεις αποδοχών

5) Εκσυγχρονισμό υλικοτεχνικών υποδομών (Κτηριακές εγκαταστάσεις, νέες τεχνολογίες)»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook