Χανιά | Απαράδεκτη επίθεση σε βάρος Εθελοντών Σαμαρειτών που θερμομετρούσαν μαθητές

χανιά-απαράδεκτη-επίθεση-σε-βάρος-εθε-1049215

Απαράδεκτη επίθεση σε βάρος εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έξω από γυμνάσιο ο της πόλης καταγγέλλει με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, από γονέα μαθητή άλλου σχολείου, ο οποίος  διερχόμενος από το συγκεκριμένο γυμνάσιο, όπου οι Σαμαρείτες έκαναν θερμομέτρηση των μαθητών, καταφέρθηκε λεκτικά εναντίον τους.

Το συμβάν με ανακοίνωση της καταδικάζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Χανίων:

“ΘΕΜΑ: Επίθεση σε Εθελοντές

Ως ΔΣ της Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων ενημερωθήκαμε για την αήθη και προκατειλημμένη επίθεση που δέχθηκε συνεργείο Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έξω από σχολείο της πόλης. Οι εθελοντές Σαμαρείτες βρίσκονταν εκεί προσφέροντας εθελούσια βοήθεια στο έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου θερμομετρώντας κατά την πρωινή προσέλευση όσους μαθητές το επιθυμούσαν, κατόπιν προσκλήσεως και συνεννοήσεως με το σχολείο και την Ένωση.

Η συνολική καταδίκη του μεμονωμένου αυτού περιστατικού αποτελεί όχι απλό καθήκον μας αλλά και επιβεβαίωση της άριστης μέχρι σήμερα συνεργασίας μας με το Ερυθρό Σταυρό καθώς και αναγνώριση του εθελοντικού του έργου.  Ελπίζουμε ότι στην πόλη δεν θα υπάρξουν μιμητές του θύτη και οι εθελοντές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο του με δεδομένο τα αιτήματα των σχολείων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook