Χανιά | Απάντηση για τις καταγγελίες την καθαριότητα στο δήμο Πλατανιά

χανιά-απάντηση-για-τις-καταγγελίες-τη-823364

Απάντηση αναφορικά με τις καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης στο δήμο Πλατανιά κ. Μανώλη Δασκαλάκη για το θέμα της καθαριότητας (δείτε εδώ) δίνει με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης.

Η απάντηση:

«Κύριε Διευθυντά,

σχετικά με την επιστολή του  Δημοτικού Συμβούλου  της Αντιπολίτευσης  κ. Εμμανουήλ  Δασκαλάκη , που αποτελείται από  “κολάζ” αναρτήσεων  του  στο  Διαδίκτυο, που δημοσιεύσατε στις 9/5/19   , έχω   να  παρατηρήσω   τα  εξής:

1.Προφανώς του διαφεύγει, ηθελημένα και σκόπιμα, η αναγκαιότητα σε ελάχιστο χρόνο , να έχει καθαρισθεί το ποιο τουριστικό  παραλιακό μέτωπο του Νομού.

Κάτι το οποίο πετύχαμε σε ελάχιστο χρόνο ενώ  εξακολουθούμε να παρεμβαίνουμε καθημερινά.

  1. Ο ρόλος των  εθελοντικών  ομάδων είναι  σημαντικός και ο Δήμος αναδεικνύει και επικουρεί το έργο τους. Είναι  όμως   αστείο  για  ένα Δημοτικό  Σύμβουλο, να επικαλείται  εθελοντές  μαθητές  ότι  θα αποκαταστήσουν  την καθαριότητα και μάλιστα  μετά  από  θεομηνία, σε ένα παραλιακό  μέτωπο  20 χιλιομέτρων.

3.Ο Δήμος  Πλατανιά  υπάγεται στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ , όπου αναρτώνται όλες οι αποφάσεις  του Δήμου και είναι προσβάσιμες στο κάθε ένα. Τα έγγραφα που επικαλείται είναι Δημόσια  Έγγραφα.

  1. Ο κ. Δασκαλάκης , αποκρύπτει ότι οι Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής ήταν  Ομόφωνες  ( δηλαδή και με την συμφωνία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης) ,  και ορθώς!!.

Κύριε Διευθυντά,

αντιλαμβάνομαι  την αγωνία του Δημοτικού Συμβούλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όμως πρέπει και αυτός να αντιληφθεί ότι προέχει το καλό του τόπου, από το καλό της παράταξης του.

Ο Δήμαρχος  Πλατανιά

Μαλανδράκης   Ιωάννης»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook