Αντώνης Ροκάκης: Σχεδιάζουμε τους στόχους μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

αντώνης-ροκάκης-σχεδιάζουμε-τους-στό-937677

Στην επαναλειτουργία μέρους της οικονομικής δραστηριότητας και στα Χανιά αναφέρθηκε με δήλωση του ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Αντώνης Ροκάκης, που σημείωσε μεταξύ άλλων πως «είναι πολύ σημαντικό  να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους  κανονισμούς υγιεινής και ασφαλείας και ν’ αποδείξουμε στην πράξη την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη»

Η δήλωση του προέδρου του ΕΒΕΧ:

«Ένα ευρύ φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας των Χανίων τέθηκε από σήμερα σε λειτουργία μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων για την  καταπολέμηση της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Είναι πολύ σημαντικό  να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους  κανονισμούς υγιεινής και ασφαλείας και ν’ αποδείξουμε στην πράξη την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη.

Για να διασφαλίσουμε ότι η κατάσταση θα παραμείνει διαχειρίσιμη, τα βήματα μας θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά. Επαγγελματίες και πολίτες θα πρέπει να λειτουργήσουμε συνεργατικά.

Ας οπλιστούμε, λοιπόν, με υπομονή και επιμονή καθώς η πανδημία δεν τελείωσε ακόμη. Σχεδιάζουμε τους στόχους μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook