Χανιά | Άνοιξε τη νύχτα ο δρόμος στον Ομαλό! Απεγκλωβίστηκαν οι εκδρομείς

χανιά-άνοιξε-τη-νύχτα-ο-δρόμος-στον-ομ-974961

Όλο το βράδυ εργάζονταν τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του δήμου Πλατανιά για να ανοίξει ο δρόμος και να απεγκλωβιστούν όσοι εκδρομείς την Κυριακή ανέβηκαν στα ορεινά των Χανίων, και συγκεκριμένα στον Ομαλό, αλλά βρέθηκαν τελικά παγιδευμένοι στο έλεος του χιονιά (δείτε εδώ).

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο δρόμος άνοιξε τη νύχτα και έτσι μπόρεσαν να φύγουν όσοι ελέω του χιονιού είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή.

Τα μηχανήματα παραμένουν πάντως και σήμερα στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα προκειμένου να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως καθώς η κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη και ενδεχομένως τις επόμενες ώρες να ενταθεί.

Αυτό σημαίνει πως ο δρόμος, και για όσο τα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη, πότε θα είναι ανοιχτός και πότε κλειστός.

Για το λόγο αυτό συνιστάται στους εκδρομείς κυρίως να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα,ενώ τα οχήματα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από την άλλη πλευρά, εγκλωβισμένοι που παραμένουν ακόμα σε ξενοδοχεία του Ομαλού κάνουν παράπονα για ολιγωρία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, καθώς όπως σημειώνουν μέχρι τις πρωινές ώρες δεν είχε καταφέρει να προχωρήσει στην διάνοιξη του δρόμου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα να φύγει ο κόσμος που έχει παγιδευτεί από το χιόνι.

Zarpanerws.gr

2 thoughts on “Χανιά | Άνοιξε τη νύχτα ο δρόμος στον Ομαλό! Απεγκλωβίστηκαν οι εκδρομείς

  1. ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟ «ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΟΜΑΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΕΦΥΕΙΑΣ ΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook