Χανιά | Άνοιξαν… κι έκλεισαν τα μαγαζιά την Κυριακή – Σχεδόν ανύπαρκτη η κίνηση | Photos

χανιά-άνοιξαν-κι-έκλεισαν-τα-μαγαζιά-1335952

Τα εμπορικά καταστήματα στα Χανιά είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και την επόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η κίνηση στα καταστήματα που άνοιξαν ήταν λιγότερο από υποτονική. Σχεδόν ανύπαρκτη τη χαρακτήριζαν κάποιοι από τους εμπόρους, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις όπου καταστήματα άνοιξαν και… ξανάκλεισαν μετά από δύο-τρεις ώρες, όταν είδαν πως πελάτες δεν υπήρχαν.

Λίγο ο μουντός καιρός, αλλά κυρίως η έλλειψη χρημάτων, οδηγούν εδώ και αρκετό καιρό σε τέτοια αποτελέσματα.

Καμία έκπληξη.

Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο των Χανίων την Κυριακή:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Άνοιξαν… κι έκλεισαν τα μαγαζιά την Κυριακή – Σχεδόν ανύπαρκτη η κίνηση | Photos

  1. ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ…τωρα το καταλαβετα που μου βγαζατε και εορταστικα προγραμματα , εχουν γονατισει ολα και ολοι χρωστανε , που ζειτε ? Κριμα για τους εμπορους!

  2. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία Χανίων για τον υπερβολικό ζήλο που έδειξε και κατάφερε να φέρει εις πέρας τη καταδίωξη των ασυνείδητων συμπολιτών μας, οι οποίοι στάθμευσαν παράνομα τα οχήματα τους στην οδό Πλουμιδάκη (παραπλεύρως του δημοτικού κήπου).
    Παρεμπιπτόντως, όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι, είχαν πάει τα παιδιά τους στην παράσταση του Καραγκιόζη στο Ελληνίς. Και άν κάποιος απ’αυτούς είχε σκοπό να πάει να πάρει κάποιο δώρο στα παιδιά του, τώρα θα διαθέσει αυτά τα 40€ που περισσεύουν, στο να πληρώσει τη κλίση του, ώστε να μαζευτούν χρήματα για την δημιουργία περισσότερων θέσεων στάθμευσης στα Χανιά.
    Και πάλι συγχαρητήρια στην αστυνομία και δήμο για τις ανέσεις που προσφέρουν!
    Ευχαριστούμε!
    Υ.Γ.: Όταν μου διέρρηξαν το αυτοκίνητό μου και τους κάλεσα, η απάντηση ήταν να πάω από κει να κάνω τη καταγγελία. Εννοείται ότι δεν ασχολήθηκαν ποτέ…

  3. Καλά να πάθουν όλοι… Να περιμένουν τους τουρίστες να γεμίσουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους. Εμείς οι ντόπιοι ούτε σπίτι φθηνό βρίσκουμε, ούτε εργασία της προκοπής με νόμιμα λεφτά και ώρες. Καθίστε με τους τουρίστες λοιπόν και μην γκρινιάζετε τον χειμώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook