Χανιά | Ανοικτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αλληλεγγύης στο Μάλεμε

χανιά-ανοικτό-σκακιστικό-πρωτάθλημα-781969

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ σε συνεργασία με την Π.Ε. Χανίων τον Δήμο Χανίων – Πλατανιά – Αποκορώνου και το ΝΠΔΔΔ Πλατανιά, τον Α.Ο. ΤΑΝΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, την ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΑΜΑΡΙΑ και το Πολιτιστικό σύλλογο του Μάλεμε συνδιοργανώνουν σκακιστικούς αγώνες με κοινωνικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή αυτή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε και ώρα 10:00 π.μ. θα διεξαχθούν σκακιστικοί αγώνες στους οποίους είναι ελεύθερο να αγωνιστεί όποιος θέλει. Όλοι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους. Σκοπός της διοργάνωσης είναι όλα τα έσοδα να δοθούν στο σύλλογο εθελοντικής προσφοράς ¨Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ¨, το βασικότερο όμως είναι να ευαισθητοποιήσουν τη νεολαία του τόπου μας για κοινωνική συνείδηση, αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας.

Θα υπάρχουν κύπελλα και μετάλλια στους νικητές και νικήτριες κάθε ομίλου των

αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ 2821055088 (6-9μμ.) ή Λιανοπούλου Τόνια 6972928639 και Αγναντής Δημήτρης 6945556793 ή στο email: [email protected].

Επίσης στην ιστοσελίδα της ΣΑΧ www.chaniachess.gr μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική προκήρυξη των αγώνων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook