Χανιά | Ανοιχτό από σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ορίζοντα – Ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους εθελοντές | Photos

χανιά-ανοιχτό-από-σήμερα-το-χριστουγε-1580648

Στεφάνια, γούρια, στολίδια, διακοσμητικά είδη αλλά και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από τις εθελόντριες, μπορεί να βρει κανείς στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ορίζοντα, το οποίο ξεκίνησε από σήμερα στον Πολυχώρο Δράσεων στην Οδό Τσουδερών 38Α και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αγοράσουν  χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, βοηθώντας παράλληλα να συνεχιστεί το έργο του συλλόγου.

Για την κατασκευή των χριστουγεννιάτικων ειδών χρειάστηκαν δυο μήνες εργασίας, δήλωσε μιλώντας το πρωί στο Zarpa Radio 89,6 και την Άννα Παπακωνσταντίνου, η εθελόντρια του Ορίζοντα και υπεύθυνη για το παζάρι, Κατερίνα Μπουρμπάκη, επισημαίνοντας παράλληλα πως πάντα υπάρχει ανάγκη συμμετοχής από νέους εθελοντές:

«Κάθε χρόνο η ανταπόκριση του κόσμου, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να κάνουμε ακόμα πιο ωραία πράγματα. Ο κόσμος ανταποκρίνεται γιατί έχει καταλάβει το έργο του Ορίζοντα και τις ανάγκες του Ορίζοντα. Δυστυχώς όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα , κάποια στιγμή και ο Ορίζοντας είναι όπως μπορεί δίπλα τους. Πάντα χρειάζονται εθελοντές στον Ορίζοντα και χαιρόμαστε να έρχονται καινούριοι γιατί έχουμε πάρα πολλές δράσεις και στο εργαστήρι και στις αθλητικές δραστηριότητες. Όποιος θέλει, μικρός, μεγάλος, όλους τους θέλουμε δίπλα μας. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλό έργο μπορούμε να κάνουμε».

Στο μεταξύ, η κ. Μπουρμπάκη, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης: «Στις δύσκολες μέρες που περνάνε κάποιοι άνθρωποι, δικοί μας, συγγενείς μας, γείτονές μας, όλοι μαζί αν βοηθήσουμε, μπορούμε αυτές τις μέρες τις δύσκολες, να τις κάνουμε λίγο καλύτερες. Προσφέρεις και έχει ανταπόκριση και τόπο αυτό που προσφέρεις. Όλοι μαζί για ένα ουράνιο τόξο».

Το παζάρι λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο, θα είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι ενώ τις Κυριακές θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook