Χανιά | Ανησυχητική η κατάσταση στη θάλασσα στο Μαράθι | Video

χανιά-ανησυχητική-η-κατάσταση-στη-θάλ-1262729

Ανησυχητικές εικόνες για άλλη μία φορά στην παραλία του Μαραθίου.

Όπως προκύπτει και από βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο zarpanews.gr, φουσκάλες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα -κατά τα άλλα- καταγάλανα νερά της παραλίας που προτιμούν χιλιάδες Χανιώτες κάθε εβδομάδα για τα μπάνια τους.

Στο παρελθόν, η αρμόδια υπηρεσία είχε βεβαιώσει οτι παρά τις περίεργες αντίστοιχες εικόνες στο σημείο, τα νερά είναι πεντακάθαρα… Ισχύει αυτό ακόμα;

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Ανησυχητική η κατάσταση στη θάλασσα στο Μαράθι | Video

  1. Οι αφροί που φαίνονται στο βίντεο είναι μικρής έκτασης και πυκνότητας, σε σχέση με το πραγματικό μέγεθος του φαινομένου που είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Το σπίτι μου βρίσκεται σε μικρή απόσταση, οπότε επισκέπτομαι Μαράθι και Λουτράκι σχεδόν καθημερινά, όλο το χρόνο. Από την άνοιξη του 2020, ολόκληρη η ακτογραμμή έχει κατακλυστεί από αφρούς, οι οποίοι σε ορισμένα σημεία με βράχους που σχηματίζουν κολπίσκους, συσσωρεύονται σε συμπαγή στρώματα επιφάνειας αρκετών τετραγωνικών και πάχους έως και 20 εκατοστών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Πρόκειται για αφρούς που είναι συμπαγείς και μπορείς να τους πιάσεις με το χέρι σου δίχως να διαλυθούν. Η ένταση του φαινομένου διαφέρει από μέρα σε μέρα, χωρίς ωστόσο να υποχωρεί πλήρως. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι δυνατό ένα τόσο έντονο, διαρκές και τεράστιας έκτασης φαινόμενο να είναι φυσικό. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διερευνηθεί η αιτία του και να αντιμετωπιστεί.

  2. Γιατί δε συνδέεται ο βιολογικός που έχει φτάσει ως στερνες ήδη?

    Ποιος θέλει αλλά έργα σύνθετα και κέρδη για τον ίδιο?
    Ποιος κάνει αληθινο κουμάντο στη δευαχ και δεν αποφασίζει τη σύνδεση με τον βιολογικό χανιων.διοτι η χατζηδακη είναι διακοσμητική άλλος είναι ο αρχηγός.

  3. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ, ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΗ, ΣΤΑΥΡΟ, ΣΤΕΡΝΕΣ ΚΛΠ.
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ…..ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ 2,5 εκ. ευρω.ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΡΝΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ……

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 2,5 εκ. ΕΥΡΩ….ΨΥΛΟΙ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ……ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ, ΤΖΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ……………………………………………….ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.

  4. Το πρόβλημα είναι ορατό θα αρχίσουν να ψάχνουν λύση ως συνήθως όταν θα είναι αργά. Η παρημια λέει πριν πεινάσεις μαγυρευεις!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook