Χανιά | Ανησυχία για τη ζωή της 46χρονης Ειρήνης – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της

χανιά-ανησυχία-για-τη-ζωή-της-46χρονης-ε-1478136

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 46χρονης Ειρήνης Τσουρουνάκη, η οποία έφυγε από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου και έκτοτε αναζητείται από τον σύζυγό της.

Χθες το απόγευμα δόθηκε Silver Alert για τον εντοπισμό της (Δείτε ΕΔΩ), σύμφωνα με το οποίο έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητο της, μάρκας seat Cordova και έκτοτε αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη επικοινώνησε με φίλη της και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει με τον σύζυγό της ή να επιστρέψει στο σπίτι της. Επειδή, ωστόσο η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και δεδομένου ότι ο σύζυγος της την αναζητά, οι έρευνες συνεχίζονται.

Η Ειρήνη Τσουρουνάκη είναι εύσωμη, έχει κάστανα μάτια και ύψος 1.60.

Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της φορούσε ένα φλοράλ σορτσάκι, ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι και σαγιονάρες.

Έχει ένα μεγάλο τατουάζ με δράκο από τον λαιμό μέχρι την μέση και το ένα της κουντεπιέ είναι παραμορφωμένο από τροχαίο ατύχημα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 01/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook