Χανιά | Ανεβαίνει στον Άγιο Δίκαιο ο Ορειβατικός Σύλλογος

χανιά-ανεβαίνει-στον-άγιο-δίκαιο-ο-ορε-923899

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην κορυφή του Άγιου Δίκαιου, υψ. 1.182 μέτρα, στην επαρχία Κισάμου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το χωριό Περιβόλια, από όπου οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν την πεζοπορία σε βατό ανηφορικό μονοπάτι, για να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή της επαρχίας Κισάμου, όπου θα απολαύσουν υπέροχη θέα προς τα Λευκά Όρη το

Σέλινο και την υπόλοιπη Κίσσαμο. Η πεζοπορία τους θα συνεχιστεί στην κακοτράχαλη δασωμένη κατηφορική πλαγιά του βουνού, σε ορεινό πεδίο χωρίς μονοπάτι, για να κατέβουν στα δυτικά του νομού μας, κοντά στο χωριό Στόμιο.

Η πεζοπορία στην εξόρμηση αυτή είναι πολύωρη, αλλά χωρίς τεχνικές δυσκολίες, οι

συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν μακρύ παντελόνι και ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο και αντηλιακό, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 06:45 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου,  Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην

ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr , μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 20/09.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Δημήτριος Κουρασμενάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook