Χανιά | Ανεπαρκή τα μέτρα στήριξης των αυτοαπασχολούμενων λέει η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων

χανιά-ανεπαρκή-τα-μέτρα-στήριξης-των-α-866259

Ανεπαρκή χαρακτηρίζει τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την στήριξη των αυτοαπασχολούμενων που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους εξαιτίας του κορονοϊού, η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Μπροστά στην πανδημία ,στην κρίση κανένας μόνος του  όπλο  η αλληλεγγύη μας.

Συνάδελφε, συναδελφισσα,

Οι μέρες που περνάμε όλοι εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί έμποροι είναι δραματικές και πρωτόγνωρες. Οι συνέπειες  έχουν αρχίσει να φαίνονται σιγά σιγά σε όλο και περισσότερους από εμάς . Το τελευταίο διάστημα έχουμε μηδενικό εισόδημα με ότι αυτό σημαίνει για την καθημερινή μας επιβίωση αλλά και την προσπάθεια να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας . Τα όποια οικονομικά μέτρα στήριξης ανακοίνωσε η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, ωστόσο πρόκειται για μέτρα ανεπαρκή, τα οποία δεν καλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος που βιώνουμε μέρα με τη μέρα.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη με τον κορονοϊό και να νικήσουμε, αλλά όμως εκτός από την «ατομική ευθύνη», υπάρχει και η κρατική ευθύνη που θα πρέπει να εξασφαλίσει στο σύστημα υγείας τα απαραίτητα, αναγκαία και επαρκή μέσα σε προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανήματα.

Μένουμε σπίτι αλλά κυρίως μένουμε δυνατοί αναπτύσσοντας την αλληλεγγύη που είναι πολύτιμη για να σταθούμε όρθιοι την επόμενη μέρα.

Η Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων Χανίων απέναντι στη πανδημία προτάσσει την αλληλεγγύη έχοντας ανοιχτά τα τηλέφωνα μας  για επικοινωνία με διάθεση για βοήθεια όπου και αν χρειαστεί .Οποιαδήποτε  ζητήματα αλλά και προβλήματα που έχουν προκύψει από το κλείσιμο των μαγαζιών μας θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους να τα παλέψουμε και να διεκδικήσουμε λύσεις. Τώρα χρειάζεται να γίνει στάση ζωής η συλλογική αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών . Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να σκεφτόμαστε ο ένας για όλους και όλοι για ένα.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι συνάδελφοι – σες πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι, ούτε πρέπει να νοιώθει κανένας μόνος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Κανδηλιερακης Γιώργος   6972400103

Παπαδακης Μανώλης    6984747862

Ζωγραφακης Νίκος          6976221031

Μπινια Ιωάννα                 6944977575

Μπελωνη Πηγή                6934378000»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook