Χανιά | Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αποκορώνου – Κάλεσμα συμμετοχής στο «Φεστιβάλ Γης» στη Δυτική Τάφρο

χανιά-αναβάλλονται-οι-εκδηλώσεις-του-903924

Ο Δήμος Αποκορώνου σας καλεί να δηλώσετε ενδιαφέρον και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του που θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως και τις 24 Ιουλίου 2022 στην Δυτική Τάφρο.

Ο μέχρι σήμερα γνωστός «Αγροτικός Αύγουστος» δίνει τη συνέχεια στο νέο θεσμό του «Φεστιβάλ Γης», με διευρυμένη συμμετοχή φορέων, αναβαθμισμένο περιεχόμενο και ευρύτερους στόχους.

Με την συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων,του Δήμου Χανίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, και όλων των υπολοίπων Δήμων του Νομού Χανίων, μέσω Προγραμματικής Σύμβασης και με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρία Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ ΑΕ), το «Φεστιβάλ Γης – Άνθρωποι και Προϊόντα» με σύνθημα «ΧΑΝΙΑ : Τόπος να ‘ρθεις, Τρόπος να ζεις».

Μέσα από περίπτερα παραγωγών, επιχειρήσεων, Δήμων, Ιδρυμάτων και Φορέων, μέσα από ενημερωτικές συζητήσεις-παρουσιάσεις και ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, η Οργανωτική Επιτροπή φιλοδοξεί οι εκδηλώσεις του θεσμού του Φεστιβάλ Γης να συμβάλλουν σημαντικά στην προβολή του φυσικού, παραγωγικού και πολιτιστικού μας πλούτου, στο πλαίσιο μιας γιορτής αυτογνωσίας για τους ντόπιους που θα αποτελέσει και ευκαιρία γνωριμίας με όλες τις πτυχές του τόπου μας για τους ξένους επισκέπτες.

Πληροφορίες ή δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής από παραγωγούς, επιχειρήσεις, Ιδρύματα και Φορείς στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας www.panetaik.gr ή στο e-mail: [email protected] καθώς και στο τηλ.28213-40114.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι ανάλογες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στον Δήμο Αποκορώνου τον Ιούλιο, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για την Κυριακή 28 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από αιτήματα των εκθετών και των παραγωγών, στο Πάρκο Γ.Παπαδάκη στη Γεωργιούπολη. Για πληροφορίες ή δηλώσεις ενδιαφέροντος θα επανέλθει ο Δήμος Αποκορώνου με νεότερη ανακοίνωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook