Χανιά | Αναστολή δράσεων Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου

χανιά-αναστολή-δράσεων-τσατσαρωνάκε-742548

Εκ του Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, κατόπιν των νέων υγειονομικών μέτρων και αποφάσεων προστασίας από την λοιμική πανδημία και το γενικευμένο απαγορευτικό (lockdown), από 7ης Νοε. και έως ότου επιτραπεί και πάλι η λειτουργία του, αναστέλλονται  όλες οι δια ζώσης δράσεις του Πολύκεντρου.

Θα υπάρξει μέριμνα συνέχισης λειτουργίας Τμημάτων-Σχολών του Ωδείου, (ατομικά διαδικτυακά μαθήματα), κατόπιν συνεννοήσεως με τους ενδιαφερόμενους μαθητές και καθηγητές των Σχολών του Ωδείου. Πληροφορίες-ενημέρωση:  υπεύθυνος κος Άρης Ξανθουδάκης, τηλ. 28220-24184 (απογευματινές ώρες), e-mail:[email protected]. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου ευχαριστούν την τοπική και ευρύτερη κοινωνία διά την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη, καθώς περισσότεροι από 450 νέοι, έφηβοι, παιδιά και ενήλικες, σε εβδομαδιαία βάση, μετέχουν στις πολλές και ποικίλες δράσεις του• τους  50 και πλέον έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς, καθηγητές, καλλιτέχνες, παιδαγωγούς, δασκάλους δια την πολύτιμη προσφορά καθώς η δική τους εμπειρία, αγάπη και δοτικότητα έχει μεταμορφώσει το Πολύκεντρο σε κυψέλη πολιτισμού, δημιουργίας, έμπνευσης, γνώσης, μάθησης και παιδαγωγίας.

Ευχαριστεί επίσης τους υπεύθυνους λειτουργίας του: τον Γραμματέα κ. Άρη Ξανθουδάκη, την φροντιστή  και ευπρεπίστρια κα Γεωργία Αλεξανδράκη, τους εθελοντές ως και όλους εκείνους που συμβάλλουν εις την ανοδική πορεία του. Εύχεται δε σύντομα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες των καιρών και το Τσατσαρωνάκειο να συνεχίσει, μέσα από τις δράσεις και την προσφορά του, «να ανεβάζει την κοινωνία λίγο ψηλότερα».

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook