Χανιά | Αναστέλλει τη λειτουργία της η ΔΕΥΑΧ – Υπάλληλός της θετικός στον κορονοϊό

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, υπάλληλος της, που απασχολείται στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων (Ε.Ε.Λ.Χ.) διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχε έρθει σε επαφή και με άτομα από το εξωτερικό, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα προβεί αύριο σε απολύμανση τόσο του χώρου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων όσο και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αποφάσισε ότι από αύριο Τετάρτη 26-8-2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλει τη λειτουργία της για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνούν, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε τηλεφωνικά:

• Γραμματεία : 28210 36220
• Βλάβες Δικτύων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (εκτός ωραρίου εργασίας) : 28210 44444
• Πληροφορίες Ύδρευσης : 28210 36280, 6, 7 – 88877
• Βλάβες Δικτύου Ύδρευσης : 28210 36250,1
• Πληροφορίες Αποχέτευσης : 28210 36290,1,2
• Βλάβες Δικτύου Αποχέτευσης : 28210 36225

Παράλληλα αναστέλλονται οι διακοπές νερού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε διακοπές πάλι ….
    Να βγάλει και κανένα κονδύλι για δημόσιες σχέσεις η χατζηδακη η προεδρία με τα λεφτά μας.
    Εν τω μεταξύ δ. σ. υπάρχει? Τετοιο μπάχαλο δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

  2. […] Από το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιούνται λήψεις επιχρίσματος σε όλους τους εργαζομένους στα τμήματα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ), μετά το κρούσμα που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στο Κουμπελί (δείτε ΕΔΩ). […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ