Χανιά | Ανάστατοι οι κάτοικοι στα Παχιανά! Καταγγέλλουν τοποθετήσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της οδού Παχιανών στα Χανιά, καθώς όπως καταγγέλλουν σε ταράτσα κατοικίας στην περιοχή τοποθετήθηκαν κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, σήμερα αρκετοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώθηκαν στην οδό Παχιανών, εκφράζοντας της αγωνία τους καθώς όπως σημειώνουν η τοποθέτηση των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας απειλή την υγεία τους.

Τόνισαν επίσης πως σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από το σπίτι ζουν άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά που κατοικούν στην περιοχή.

Η τοποθέτηση των κεραιών, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι έγινε πριν λίγα 24ωρα, χωρίς να υπάρξει καμία σχετική ενημέρωση, ενώ όπως κάνουν γνωστό, από την πλευρά τους θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την άμεση απομάκρυνση τους.

Zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όσο λιγότερες κεραίες υπαρχουν τόσο μεγαλύτερη ακτινοβολία εκπέμπουν αυτές που απομένουν, άρα είναι χειρότερο για την υγεία μας.

 2. Όσοι κρατούνε το κινητό ανοιχτό όλη μέρα, θα ανεχτούνε και τις κεραίες, δε θα σκούζουνε να τις βάλουνε σε αλλουνού τη γειτονιά λίγο παραπέρα. Δεν λειτουργεί μοναχό του το ρημάδι…

 3. Η κεραία είναι ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ και ΝΟΜΙΜΗ με την απόφαση της ΕΕΤΤ 27539/Φ610/28-03-2018.
  Στο keraies.eett.gr μπορεί κανείς να τις δει όλες. Το αν διαμαρτύρεται ο κάθε αδαής είναι παντελώς αδιάφορο.

  • Καλά εσύ ρε φίλε είσαι βαλτός σίγουρα…
   Σε κάθε είδηση κάνεις το συνήγορο του διαβόλου…
   Πειραγμένος είσαι?
   ή εσύ τα οικονομάς από τη vodafone?
   το γεγονός ότι έχει άδεια η κεραία δεν σημαίνει ότι δεν προκαλεί ένα σωρό ασθένειες όπως πχ καρκίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ