Χανιά | Αναμπουμπούλα στο κέντρο της πόλης με παραλίγο τραυματισμό παιδιού | Photo

χανιά-αναμπουμπούλα-στο-κέντρο-της-πό-1124294

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο των Χανίων, όταν αυτοκίνητο χτύπησε ένα κορίτσι, ευτυχώς χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 09:30, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μιχελιδάκη. Στο σημείο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, πραγματοποιούνται οικοδομικές εργασίες, με μπετονιέρες να φέρνουν μπετόν και να παρκάρουν και στις δύο πλευρές της Ελ. Βενιζέλου, ενώ ακριβώς παρακάτω σε εξέλιξη ήταν και μια μετακόμιση, με μεγάλο φορτηγό σταματημένο στο πλάι του δρόμου.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σύγχυση και περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς επί της Ελ. Βενιζέλου, ειδικά αν κάποιος πεζός αποφάσιζε απότομα να περάσει τον δρόμο.

Και πράγματι, ένα κορίτσι πήγε να περάσει απέναντι τη στιγμή που στο σημείο βρίσκονταν τέσσερις μπετονιέρες και το φορτηγό της μεταφορικής. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη με αποτέλεσμα διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άντρας να χτυπήσει το κορίτσι, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Ωστόσο αναρωτιόμαστε μήπως θα ήταν καλύτερα οι εργασίες να μη γίνονταν πρωί Σαββάτου, όταν υπάρχει έντονη κίνηση, ενώ παραδίπλα διεξάγεται και λαϊκή αγορά. ‘

Η έστω να υπήρχε κάποιου είδους ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Αστυνομία στο σημείο για όσο διάστημα απαιτείται, ώστε και η κίνηση να είναι ομαλότερη, και πεζοί να μην πετάγονται στον δρόμο, και να είναι όλοι πιο ασφαλείς;

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Αναμπουμπούλα στο κέντρο της πόλης με παραλίγο τραυματισμό παιδιού | Photo

  1. Να τα λέμε όλα, Δεν κτύπησε το αυτοκίνητο το παιδί.. το παιδί έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο φτερό.. ο πατέρες του Παιδιού στο απέναντί πεζόδρομοι και απλα κοιτούσε.. έπεσε το παιδί στο φτερό του αυτοκινήτου. Κατέβηκε από το αμάξι ο οδηγός του.. Ο μπαμπάς Του παιδιού απέναντι του λέει όλα καλά.. και έφαγε με το Παιδί..να τα λέμε όλα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook