Χανιά | Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κινητοποίηση των κατοίκων των Μεσκλών

χανιά-ανακοίνωση-της-λαϊκής-συσπείρω-900932

Την συμπαράσταση της στις κινητοποιήσεις των μαζικών φορέων της τοπικής κοινότητας Μεσκλών τόσο στο δημαρχείο Πλατανιά (δείτε εδώ) , με αφορμή τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο εξαιτίας των καταστροφών του περασμένου χειμώνα, εκφράζει με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Η ανακοίνωση:

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τους Μαρινάκη Αλέκο, Περιφερειακό Σύμβουλο και Ανθούση Δημήτρη, Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά παραβρέθηκε την Τετάρτη το πρωί στις κινητοποιήσεις των μαζικών φορέων της τοπικής κοινότητας Μεσκλών τόσο στην συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Πλατανιά όσο και στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται και στηρίζει των αγώνα των κατοίκων της περιοχής για την ¨εδώ και τώρα¨ αποκατάσταση των καταστροφών από τις πλημμύρες του χειμώνα. Ο λαός της περιοχής έχει κουραστεί να ακούει φτηνές απαντήσεις και δικαιολογίες. Την ίδια στιγμή 6 μήνες μετά παραμένει απροσπέλαστο το αγροτικό οδικό δίκτυο με σοβαρές επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο. Παράλληλα διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο με μηδενική πυροπροστασία και πυρασφάλεια στην περιοχή ενώ ο χειμώνας που θα έρθει σε λίγους μήνες με τις βροχοπτώσεις θα έρθει να οξύνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Στην κατάσταση αυτή δεν βρίσκονται μόνο τα Μεσκλά αλλά και δεκάδες άλλα χωριά σε όλο τον Νομό Χανίων.»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κινητοποίηση των κατοίκων των Μεσκλών

  1. Αφού βγάλαμε τον δήμαρχο με 70% καλά μας τα κάνει, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται για τα επόμενα 5 χρόνια. Όλα τα χωριά ιδιαίτερα στην ενδοχώρα υποφέρουν από τις συνέπειες των πλημμυρών του χειμώνα. Αγροτικό δίκτυο, δίκτυα άρδευσης κλπ. Αλλα αφού ειμαστε μουζίκοι καλα τα παθαινουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook