Χανιά | Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή του Monk σε διακόσμηση, οικιακό εξοπλισμό, λευκά είδη και δώρα – Δείτε ΕΔΩ τον κατάλογο

χανιά-ανακαλύψτε-τη-μεγάλη-συλλογή-το-1466665

Περιηγηθείτε σε 3 ορόφους γεμάτους με μοντέρνα είδη διακόσμησης, οικιακό εξοπλισμό, μοναδικές ιδέες για δώρα και δώστε νέα πνοή στον προσωπικό σας χώρο για κάθε εποχή του χρόνου!

Οι άνθρωποι του Monk πιστεύουν πως το σπίτι μας είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε, που εκφραζόμαστε, που αφήνουμε την ψυχή μας να ταξιδέψει και αυτό ακριβώς επιθυμούν να πετύχουν μέσα από τα επιλεγμένα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης που μας παρουσιάζουν, προσαρμοσμένες σε όλες τις τελευταίες τάσεις του home design.

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αντικείμενα διακόσμησης επώνυμων brands, είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, λευκά είδη υψηλής ποιότητας για όλη την οικογένεια, αλλά και εκπληκτικές επιλογές δώρων για κάθε περίσταση, όπως γάμους, γενέθλια, βαπτίσεις ή για νεογέννητα.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή του Monk, επιλέξτε τα σχέδια και τα χρώματα που εκφράζουν την αισθητική σας, αλλά και τη διάθεση σας ανά εποχή και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία soul living!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΟΝΚ  

Μonk Soul Living

Μπουνιαλή 26 Χανιά

Τηλ. 2821821764

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook