Χανιά | Άμεση δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Κολυμπάρι ζητάει ο Μανώλης Ντουντουλάκης

χανιά-άμεση-δημιουργία-λιμενικού-στα-1358589

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει την άμεση δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Κολυμπάρι, εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Την 1η Φεβρουαρίου 2021 επισκέφτηκε η παράταξη μας Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά (Βολάνης Μανούσος , Πατεράκης Κωνσταντίνος και Ντουντουλάκης Εμμανουήλ) το Λιμενικό Ταμείο Χανίων και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κύριο Δημήτρη Βιρυρακη και το στέλεχος κυρία Αρτεμησια Σκουμπακη. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών στο Λιμένα Κολυμβαριου όπως και για τη δημιουργία των υπολοίπων νησίδων και ο σχεδιασμός για τους λιμενίσκους Πλατανιά και Ραβδουχα. Μεταξύ των διαφόρων θεμάτων που τέθηκαν ήταν και η δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμβαριου. Σε δημοσίευμα του Δημάρχου της 15ης Ιανουαρίου 2022 με χαρά είδαμε και εκείνος να ζητά τη δημιουργία Λιμενικού Σταθμού.

Στο τότε δημοσίευμα μας κάναμε και πρόταση για διαθεσιμότητα χώρου στέγασης του Λιμενικού Σταθμού σε ανενεργά υπάρχοντα κτίρια, όπως Ειρηνοδικείο Κολυμβαριου, Παλιό Κοινοτικό γραφείο Κολυμβαριου, εν λειτουργία Δημοτικό Κατάστημα, όπως και στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Αλιείας όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέρος των υπαρχουσών αιθουσών και να προστεθεί και χώρος εφόσον υπάρχει δόμηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής.

Ο κύριος Πρόεδρος Βιρηρακης Δημήτρης μας υποσχέθηκε την προώθηση του θέματος αυτού και ότι είναι και επιθυμία του ιδίου. Τώρα, μετά από ένα χρόνο, που οι εργασίες της επέκτασης Λιμενικών Υποδομών στο Κολυμβάρι ολοκληρώνονται, θα πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα και ο Λιμενικός Σταθμός.

Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Επικεφαλής Ντουντουλάκης Μανώλης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook