Χανιά | Άμα ξέρει να παρκάρει κανείς…

χανιά-άμα-ξέρει-να-παρκάρει-κανείς-1331694

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας αλήθεια στα Χανιά;

Άλλος ένας εξαιρετικός τρόπος παρκαρίσματος στο κέντρο των Χανίων, με τον κύριο να έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητο με τέτοιο τρόπο που κανείς αναρωτιέται πως μπορεί να τα κατάφερε.

Παρκάρισμα 2 σε 1, έξω από το πρώτο γυμνάσιο, αφού και το παρκινγκ αναπήρων κατάφερε να κλείσει αλλά και να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και μάλιστα πλαγιαστά.

Αλήθεια, πώς τους τα δίνουν άραγε τα διπλώματα στα Χανιά; Είναι να απορεί κανείς…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Άμα ξέρει να παρκάρει κανείς…

  1. Η γαιδουριά στο μεγαλείο της! Και θέση αναπήρων και πάνω στο πεζοδρόμιο. Τι και αν οι ανάπηροι αυτής της πόλης δεν έχουν το δικαίωμα να μετακινηθούν? Δεν του καίγεται καρφί αφού ξέρει πολύ καλά ότι θα την βγάλει καθαρή. Όσες φωτογραφίες και να δημοσιεύσει η εφημερίδα αυτή αν δεν μπει αστυνόμευση τύπου εξωτερικού δεν θα αλλάξει ποτέ η νοοτροπία αυτή. Και να ήταν μόνο εκεί… Ας περάσει και ο φακός από την Ακρωτηρίου και την Ελ. Βενιζέλου στην Χαλέπα που το καβάλημα των πεζοδρομίων πάει σύννεφο.
    Η μόνη λύση να μπουν τσιμεντένιοι πάσσαλοι σε όλα τα πεζοδρόμια όπως πολύ σωστά έχει κάνει και το γειτονικό Ρέθυμνο αλλά ποιος θα νοιαστεί? Κατά τα άλλα τόσα χρήματα δαπανήθηκαν στον χριστουγεννιάτικο στολισμό αντί να φτιάξουν στοιχειώδης υποδομές προσβασιμότητας! Μ’αρέσει που ο Δήμαρχος θέλει να κάνει την Ζιμπάμπουε και ευρωπαϊκή πόλη! Δεν ντρέπεται λίγο λέω εγώ να πουλάει παραμύθια στον κόσμο την ίδια στιγμή που τα ΑΜΕΑ ζουν ένα καθημερινό γολγοθά κάτι το οποίο δεν έχει ζήσει ποτέ του προφανώς… Μόνο μόστρα και άδειες υποσχέσεις μια ζωή σε αυτή την πόλη την ίδια στιγμή που οι άλλες πόλεις του νησιού έχουν κάνει τα λόγια πράξεις. Μια βόλτα στο Ρέθυμνο νομίζω αρκεί για να πειστεί και ακόμη και ο πιο αδαής για το πόσο πίσω είμαστε…στα αυτονόητα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook