Χανιά | Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο – Ένας νεκρός στο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

χανιά-άλλη-μια-τραγωδία-στην-άσφαλτο-8211-1274363

Το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 την Κυριακή στον ΒΟΑΚ, σε μικρή απόσταση από τον κόμβο του Πλατανιά (δείτε ΕΔΩ), αποδείχθηκε τελικά μοιραίο.

Ένας 70χρονος άνδρας με καταγωγή από τα Χανιά είναι το θύμα του δυστυχήματος, καθώς αποκόμισε βαρύτατα τραύματα και δεν στάθηκε δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή.

Ακόμα τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν στο τροχαίο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίο, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για εμπλοκή δεύτερου οχήματος. Η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η τραγωδία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά θανατηφόρων τροχαίων τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο – Ένας νεκρός στο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

  1. Ο/Η Καθε τροχαίο « αδιευκρίνιστες συνθήκες « από την τροχαία. Κάποιος ημιμορφωμενος μπάτσος το έγραψε και το επαναλαμβανουν λέει:

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαρίτη και καλό παράδεισο σε εκείνο. Αν το αυτοκίνητο εκτρέπεται της πορείας του και σκοτώνει επιβάτη η οδηγό είναι πολύ εύκολο να προσδιορισθεί η αιτία επομένως αυτή η καραμέλα για « αδιευκρίνιστες συνθήκες « έχει καταντήσει ανέκδοτο της Ελληνικής τροχαίας ! Οι αιτίες είναι μετρημένες και εύκολα να βρεθούν : έπαθε λάστιχο ? Έπαθε ανακοπή, λιποθύμισε η τον πήρε ο ύπνος πριν το ατύχημα ? Προσπάθησε να αποφύγει κάποιο πεζό η ζώο ? Ήταν πιωμένος ? Έπαιρνε φάρμακα που μπορεί να τον έκαναν ανίκανο να οδηγήσει ? Τι όριο ταχύτητας υπάρχει στο σημείο γιατί πρέπει να έτρεχε για να γίνει τέτοια χοντρή ζημιά ? Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να δωσουν εξηγήσεις και προπάντων η συνοδηγός. Όποτε καλό θα ήταν η τροχαία να ανακοινώνει το ατύχημα λέγοντας ότι σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε την αιτία του ατυχημα5ος για να μπορεί ο κόσμος να μαθαίνει την αιτία και να διδάσκεται από αυτό.

  2. Η μεγαλυτερη μπουρδα ειναι αυτο που εχει γινει μοδα τα τελευταια χρονια οταν καποιος φευγει..(καλο παραδεισο) χαχαχαχα…λες και υαρχει και κακος…λες και υπαρχει γενικως…Εδω η κολαση εδω κι ο παραδεισος ΓΚΕ ΓΚΕ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook