Χανιά | Άλλη μία μέρα δίχως ίχνος σεβασμού…

χανιά-άλλη-μία-μέρα-δίχως-ίχνος-σεβασμ-1251812

«Φωνάζουν» για δημοσιότητα αυτοί οι οδηγοί στα Χανιά. Θέλουν να ενταχθούν στους γαϊδουρίστες. Δεν εξηγείται αλλιώς!

Στη μία φωτογραφία, αμάξι και μηχανή έχουν κλείσει εντελώς τον ποδηλατόδρομο. Τουλάχιστον η άλλη μηχανή, έχει παρκάρει οριζόντια, διακριτικά. Μόνο που πατάει λίγο γραμμή διάβασης. Ε, βέβαια μη ξεχνάμε και τους πεζούς… καιρό είχαμε να αναφέρουμε μία παρανομία σε διάβαση πεζών!

Και κάπως έτσι πέρασε άλλη μία μέρα στα Χανιά, δίχως ίχνος σεβασμού…

Δεν θα μάθουμε ποτέ από κανόνες…

7 thoughts on “Χανιά | Άλλη μία μέρα δίχως ίχνος σεβασμού…

  1. Είναι αναμενόμενο ότι θα γίνονται αυτά από κάποιους θρασείς όταν δεν υπάρχει η παραμικρή τροχαία αστυνόμευση. Εκεί χρειάζεται αφαίρεση πινακίδας κατευθείαν και πρόστιμο 500 Ευρώ – θα βλέπαμε μετά ποιος θα το ξανάκανε.

  2. πολυ καλα κανουνε.
    ΠΡΩΤΑ φτιαχνεις θεσεις σταθμευσης σε ολη την πολη για αυτοκινητα και μηχανες, και μετα σχεδιαζεις ποδηλατοδρομους που θα τους χρησιμοποιησει μια στο τοσο καμια ψωναρα που δειλιαζει να κανει ποδηλατο κανονικα στον δρομο.
    Παρα πολυ καλα κανουνε. Δεν υπαρχει αλλη λυση εφοσον δεν υπαρχουν θεσεις σταθμευσης, που θα το βαλει ο αλλος; στον κωλο του; Πως θα κανει τις δουλειες του και τα ψωνια του να κινηθει η αγορα των Χανιων;;; επειδη του ηρθε του «δημαρχου» να φτιαξει χωρις κανενα σχεδιο ποδηλατοδρομο για να ικανοποιησει μερικους «οικολογους» τι θα κανουν ολοι οσοι χρειαζονται τα μεταφορικα τους μεσα; τι θα κανουν οι επιχειρηματιες; ευτυχως ειναι μπογια, και σβηνει…

    1. Αυτή η μπούρδα που ο Χανιώτης πρέπει να παρκάρει ακριβώς απ’έξω για να κάνει την δουλειά του σε ένα μέρος (συνήθως ψώνια) καιρός είναι να σταματήσει. Και να μην υπήρχαν ποδηλατόδρομοι ή άλλες αλλαγές, κι αν υπήρχαν παρκαρισμένα αμάξια απλά θα διπλοπάρκαρε όπως έκανε τόσα χρόνια! Νομίζει πως κάθε σημείο είναι το χωράφι του και παρκάρει δικαιωματικά εκεί!

      Ναι, στον κ#$% του λοιπόν να το βάλει το μηχανάκι του! Έλεος! Έλεος με τον κάθε υπανάπτυκτο εγκέφαλο που θεωρεί πως το ποδήλατο είναι «ψώνιο» και τα μαγαζιά για να κάνουν τζίρο πρέπει να έχουν διπλοπαρκαρισμένα απ’έξω που «έλα μωρέ πόση ώρα το άφησα».

      Πάρκινγκ υπάρχει (πως βρίσκω εγώ άραγε;) απλά βαριέστε να περπατήσετε 250 μέτρα και κάνετε σα τα παιδάκια που η μαμά τους τους τάιζε το αυγουλάκι στο στόμα ή τσιγκουνεύεστε το μισό ευρώ ενώ πάτε να πάρετε ένα freddo 2,5€!

    2. Δηλαδή θέλεις να πιστέψουμε ότι τα μηχανάκια τους «αναγκάστηκαν» να τα παρκάρουν εντελώς παράνομα πάνω σε διάβαση πεζών και σε ποδηλατόδρομο διότι δεν υπήρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ να τα παρκάρουν νόμιμα.. Εγώ εντιθέτως πιστεύω ότι πολύ απλά πρόκειται για κάποιους τριτοκοσμικούς που πάρκαραν ακριβώς έξω από το μαγαζί που ήθελαν να επισκεφθούν και οι οποίοι προφανώς αδιαφορούν πλήρως για τους κανόνες, αρκεί να μην υπάρχει κάποια συνέπεια για την τσέπη τους, γιατί μόνο αυτό τους ενδιαφέρει. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχουμε όλοι την ίδια απαράδεκτη νοοτροπία γιατί θα είχαμε γίνει η απόλυτη ζούγκλα στην πόλη μας. Ωστόσο, αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες και το ΖΑΡΠΑ κάνει πολύ καλά που τις αναδεικνύει ως θέματα.

  3. ΠΟΔΗΛΑΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ,…ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΓΕΛΑΝΕ…
    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΔΡΟΜΟ!!
    ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ ΞΗΛΩΜΑ …..ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ , Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!

  4. Αυτοί που αφήνουν τα δίκυκλά τους όπου γουστάρουν (ράμπες,πεζοδρόμια),είναι οι ίδιοι που λένε να φύγουν τα αυτ/τα από το κέντρο.Γιά να έχουν όλη την πόλη δικιά τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook