Το γήπεδο των Μουρνιών αλλάζει όνομα – Η απόφαση της διοίκησης

το-γήπεδο-των-μουρνιών-αλλάζει-όνομα-1612756

Μια ιστορική απόφαση έλαβε η διοίκηση του Μινωταύρου, καθώς το γήπεδο της ομάδας θα φέρει την ονομασία «Ελευθέριος Πατακάκης».

Η τελετή της ονοματοδοσίας αλλά και οι εκδηλώσεις που αφορούν τη συμπλήρωση 90 ετών για το σωματείο θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο.

Ο 84χρονος σήμερα Λευτέρης Πατακάκης αποτελεί την ζωντανή ιστορία του Μινωταύρου, καθώς ήταν αυτός που συνέβαλε και ουσιαστικά προχώρησε όλες τις διαδικασίες για ν’ αποκτήσει ο Μινώταυρος το ιδιόκτητο γήπεδο που διαθέτει στην “καρδιά” της περιοχής των Μουρνιών.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα όπως τονίζεται από την ομάδα των Μουρνιών έγινε δεκτή με ενθουσιασμό.

Η ανακοίνωση από τον Μινώταυρο έχει ως εξής:

«Ο ΑΟ Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει ότι με απόφαση του ΔΣ η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην έκτακτη ΓΣ που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, το γήπεδο της ομάδας μας, θα ονομαστεί σε γήπεδο Μινωταύρου “Ελευθέριος Πατακάκης”.

Η απόφαση ελήφθη ως αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του κ. Πατακάκη στην κατασκευή και την αναμόρφωση του γηπέδου τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά και εν γένει στο σωματείο μας.

Η τελετή ονοματοδοσίας, καθώς και οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Μαρτίου».

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook